Η Κάτια Κοξένογλου νέα αναπληρώτρια πρόεδρος στη Super League

Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος  ψηφίστηκε ως η νέα αναπληρώτρια πρόεδρος της Super League.

Η Κάτια Κοξένογλου νέα αναπληρώτρια πρόεδρος στη Super League

Με ομόφωνη απόφαση όλων των ομάδων της Super League στη σημερινή τηλεδιάσκεψη, η Κάτια Κοξένογλου ψηφίστηκε ως η νέα αναπληρώτρια πρόεδρος του συνεταιρισμού.

Η Αντιπρόεδρος και Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος έπειτα από την παραίτηση του Χρήστου Δάρα από τη θέση, έβαλε υποψηφιότητα και εξελέγη ομόφωνα από όλα τα μέλη της Super League.

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε business management στο Πανεπιστήμιο Laverve και από το 1999 μπήκε στο χώρο του ποδοσφαίρου ως διοικητικό στέλεχος του ΑΟ Χαλκηδόνας. Από το 2005 κατείχε τη θέση της Αναπληρώτριας Διευθύνουσας Συμβούλου της ΠΑΕ Ατρόμητος και μετέπειτα της Αντιπροέδρου ενώ είναι και Υπεύθυνη των Διεθνών Σχέσεων της ομάδας μας με την UEFA. Έχει συμμετάσχει σε κάποιες από τις πιο σημαντικές εκδηλώσεις και σεμινάρια ως βασική ομιλήτρια ενώ εκπροσωπεί εδώ αρκετά χρόνια τον Ατρόμητο στα κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης στο ECA. Μιλάει Αγγλικά, Ισπανικά, Γαλλικά και Ρώσικα. Είναι παντρεμένη με τον παλιό άσο και πρώην προπονητή του Ατρόμητου Γιώργο Κορακάκη και μητέρα δύο κοριτσιών.