Η «απολογία» του Μασούρα για το διαζύγιο με την ΑΕΛ (pic)

Θέση για τα όσα ακούγονται για τον ίδιο το τελευταίο διάστημα και με αφορμή την λύση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ, πήρε ο πρώην πλέον μπακ των Θεσσαλών - που ανήκει στον Ολυμπιακό- Γιάννης Μασούρας. 

Η «απολογία» του Μασούρα για το διαζύγιο με την ΑΕΛ (pic)

Την δική του απάντηση σχετικά με το «διαζύγιο» με την ΑΕΛ, έδωσε ο Γιάννης Μασούρας. Ο νεαρός οπισθοφύλακας που αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό στους Θεσσαλούς, αποτελεί παρελθόν από τους «βυσσινί» για πειθαρχικό παράπτωμα όπως χαρακτηριστικά ανέφερε η ΠΑΕ ΑΕΛ στην ανακοίνωσή της.

Παρόλα αυτά ο 23χρονος μπακ θέλησε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα. Με ανάρτησή του στο instagram, υπογράμμισε πως ποτέ δεν μίλησε άσχημα ή θέλησε να προβάλλει κάποιον στην ΑΕΛ. Παράλληλα ευχαρίστησε τον ισχυρό άνδρα των Θεσσαλών Αλέξη Κούγια και ευχήθηκε στην ομάδα καλή συνέχεια, επιτυχίες και νίκες.

ΑΕΛ: Ο Κούγιας «πέταξε» εκτός ομάδας Ουάρντα και Μασούρα για πειθαρχικά παραπτώματα

Αναλυτικά όσα έγραψε στο ποστάρισμά του ο Γιάννης Μασούρας: «Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για εμένα και για αυτόν τον λόγο νιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και όπως έχω μάθει από μικρός, δουλεύω καθημερινά σκληρά για να εξελιχθώ και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου.

Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με έχουν βοηθήσει στην επαγγελματική μου πορεία. Ποτέ μου δεν μίλησα άσχημα ή θέλησα να προσβάλλω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ, τους συμπαίκτες μου ή τους φιλάθλους της ομάδας. Πραγματικά λυπάμαι πολύ για ό,τι παρερμηνεύθηκε ή μεταφέρθηκε λάθος. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου υπεράνω άλλων.

Πιστεύω στη σκληρή δουλειά και στο καλό και πειθαρχημένο χαρακτήρα των ανθρώπων. Είμαι ευγνώμων σε όλες τις ομάδες που μου έχουν δώσει ευκαιρίες για να αποδείξω τι αξίζω και να συμβάλλω και εγώ αγωνιστικά στην πορεία τους. Εύχομαι στην ΑΕΛ, στον κ. Κούγια και στους φιλάθλους της ομάδας επιτυχίες και νίκες. Μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ για τη στήριξη, την καθοδήγηση και την αγάπη σας».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Πολλά έχουν γραφτεί και ακουστεί τις τελευταίες ημέρες για εμένα και για αυτόν τον λόγο νιώθω την ανάγκη να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Είμαι απόλυτα αφοσιωμένος και συγκεντρωμένος στο ποδόσφαιρο και όπως έχω μάθει από μικρός, δουλεύω καθημερινά σκληρά για να εξελιχθώ και να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Είμαι ευγνώμων σε όλους όσους με έχουν βοηθήσει στην επαγγελματική μου πορεία. Ποτέ μου δεν μίλησα άσχημα ή θέλησα να προσβάλλω τη διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΛ, τους συμπαίκτες μου ή τους φιλάθλους της ομάδας. Πραγματικά λυπάμαι πολύ για ότι παρερμηνεύθηκε ή μεταφέρθηκε λάθος. Σε καμία περίπτωση δεν θεωρώ τον εαυτό μου υπεράνω άλλων. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά και στο καλό και πειθαρχημένο χαρακτήρα των ανθρώπων. Είμαι ευγνώμων σε όλες τις ομάδες που μου έχουν δώσει ευκαιρίες για να αποδείξω τι αξίζω και να συμβάλλω και εγώ αγωνιστικά στην πορεία τους. Εύχομαι στην ΑΕΛ, στον κ. Κούγια και στους φιλάθλους της ομάδας επιτυχίες και νίκες. Μέσα από την καρδιά μου, σας ευχαριστώ για τη στήριξη, την καθοδήγηση και την αγάπη σας.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γιάννης Μασούρας (@giannis.masouras.21) στις

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας