Ξανά ομαδική προπόνηση στον Ολυμπιακό -Τι έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς

Στον Ρέντη επέστρεψαν στις ομαδικές προπονήσεις μετά από δύο μήνες και περιμένουν την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Τι έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς για τα ματς του Ολυμπιακού.

Ξανά ομαδική προπόνηση στον Ολυμπιακό -Τι έχει στο μυαλό του ο Μαρτίνς

Στις ομαδικές προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Πέρασε κάτι περισσότερο από δύο μήνες από την τελευταία φορά που προπονήθηκαν όλοι μαζί οι παίκτες της ομάδας του Πειραιά, οι οποίοι πλέον αρχίζουν και μπαίνουν σιγά-σιγά σε κανονικούς ρυθμούς.

O Ομάρ «πόνεσε» τον Χασάν στην προπόνηση (vid)

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν τις προπονήσεις ανά γκρουπ στις 5 Μαΐου και από τώρα ετοιμάζονται κανονικά για την επανέναρξη της αγωνιστικής περιόδου. Το βλέμμα είναι στραμμένο φυσικά και στο διοικητικό συμβούλιο της Super League και περιμένουν να μάθουν το τι μέλλει γενέσθαι με τα πλέι οφ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του περιμένουν πως και πως την επανέναρξη και αυτό έχει προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ακόμη και τις μεταγραφές τις έχει σε δεύτερη μοίρα ο Πορτογάλος τεχνικός που ασχολείται περισσότερο με τις προπονήσεις.

Πάντως ο 49χρονος τεχνικός σε περίπτωση επανέναρξης της σεζόν δεν σκοπεύει να πάει σε πειραματισμούς. Δεν έχει στο μυαλό του να δει τα πλέι οφ σαν ματς προετοιμασίας. Για τον Πέδρο Μαρτίνς είναι μία πολύ σοβαρή διαδικασία και θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα με αξιοπρέπεια και σοβαρότητα. Αυτό τον ενδιαφέρει πρώτα απ' όλα και όχι να κάνει πειράματα για να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές.