Η ΠΑΕ Ξάνθη διέγραψε το Σαλέ αλλά το Σαλέ... δεν διέγραψε την ΠΑΕ Ξάνθη!

Η ΠΑΕ Ξάνθη δηλώνει ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με το Σαλέ, αλλά το ίδιο το Σαλέ εμφανίζεται στην δική του επίσημη σελίδα να δηλώνει ότι είναι μέρος μιας συνολικής εγκατάστασης που περιλαμβάνει και το αθλητικό κέντρο που ανήκει στην ΠΑΕ Ξάνθη.

Η ΠΑΕ Ξάνθη διέγραψε το Σαλέ αλλά το Σαλέ... δεν διέγραψε την ΠΑΕ Ξάνθη!

Μπορεί να αφαιρέθηκε οποιαδήποτε αναφορά από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ξάνθη στο Σαλέ, καθώς ανήκει άλλωστε πλέον σε εντελώς διαφορετική εταιρεία (την Vialand) που έχει διαφορετικό ιδιοκτήτη (τον Καλπαζίδη) και επισημως δεν έχει πλέον καμία σχέση με την ποδοσφαιρική ομάδα του ΑΟΞ, αλλά φαίνεται ότι δεν ισχύει το ίδιο και με την άλλη πλευρά.

Σχεδόν δέκα ημέρες μετά τις αλλαγές από την πλευρά της ΠΑΕ Ξάνθη, που ακολούθησαν τις αποκαλύψεις του ThrakiSportS ότι έχουν αποχωρήσει από το ΔΣ της Vialand οι Πανόπουλος, Συγγελίδης, Πιαλόγλου και Χαλαβαζής, μια περιπλάνηση στην επίσημη ιστοσελίδα του Σαλέ αποδεικνύει ότι τουλάχιστον από την δική του πλευρά δεν ισχύει το ίδιο.

Η ίδια η ιστοσελίδα του Σαλέ αναφέρει ότι το ξενοδοχειακό συγκρότημα Le Chalet είναι μέρος μιας «συνολικής εγκατάστασης που αποτελείται και από το γήπεδο XANTHI ARENA». Μάλιστα, τονίζεται ότι «το ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ θεωρείται το καλύτερο στην Ελλάδα και ένα από τα πιο αξιόλογα στην Ευρώπη» καθώς «περιλαμβάνει όλους τους απαραίτητους χώρους οι οποίοι στεγάζονται σε ένα συνολικό εμβαδό κτισμάτων 790 τμ».

Συνεπώς ενώ η ΠΑΕ Ξάνθη δηλώνει πλέον με τον πιο εμφατικό τρόπο ότι δεν έχει την παραμικρή σχέση με το Σαλέ, αφαιρώντας οτιδήποτε σχετικό από την ιστοσελίδα της, το ίδιο το Σαλέ εμφανίζεται στην δική του επίσημη σελίδα να δηλώνει ότι είναι μέρος μιας συνολικής εγκατάστασης που περιλαμβάνει και το αθλητικό κέντρο που ανήκει στην ΠΑΕ Ξάνθη.

Το ενδιαφέρον είναι ότι η οποιαδήποτε αλλαγή στην ιστοσελίδα του Σαλέ δεν θα μπορεί να αλλάξει απλά με την επιθυμία των ανθρώπων του ΑΟΞ, όπως προφανώς μπορούσε να γίνει και έγινε με την σελίδα της ομάδας. Θα πρεπει να ενημερωθεί με κάποιον τρόπο και να δώσει εντολή και ο… Καλπαζίδης για να υπάρξει τέτοια αλλαγή στην σελίδα του Σαλέ, αφού αυτός είναι πλέον το αφεντικό του.

ΠΗΓΗ: thrakisports.gr