«Ο Ελ Αραμπί μιλάει για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»

Δημοσιεύματα στο Μαρόκο θέλουν τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί να βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ολυμπιακό για επέκταση του συμβολαίου που λήγει το 2021.

«Ο Ελ Αραμπί μιλάει για νέο συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό»

Τα σενάρια για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί που προέκυψαν από την Τουρκία έχουν πάρει μεγάλες διαστάσεις και τα Αραβικά Μέσα ασχολούνται σε καθημερινή βάση με τον επιθετικό του Ολυμπιακού.

Η Μπεσίκτας φέρεται να τον έχει στο… μάτι τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά όπως έχουμε ξεκαθαρίσει το θέμα δεν είναι τόσο απλό. Ούτε ο ίδιος, ούτε και ο Ολυμπιακός θέλουν να μπουν στη διαδικασία να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής.

Αυτό επισημαίνουν και στο Μαρόκο που συμφωνούν με τις πληροφορίες από την Ελλάδα. Βέβαια από την πατρίδα του Ελ Αραμπί πέφτει στο τραπέζι και ένα άλλο σενάριο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ποδοσφαιριστής και ο εκπρόσωπος του βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό για νέο συμβόλαιο.

Ο έμπειρος στράικερ έχει συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους" έως το καλοκαίρι του 2021 και σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι συμπατριώτες του Ελ Αραμπί έχει ήδη τεθεί θέμα για νέο συμβόλαιο του παίκτη.

Είναι πολύ νωρίς για να τεθεί ένα τέτοιο θέμα, αλλά το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό είναι απόλυτα ικανοποιημένοι με τον ποδοσφαιριστή. Ο Ελ Αραμπί έχει σηκώσει στην πλάτη του την επίθεση της ομάδας, ενώ είναι πολύ σημαντικό πως δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα είτε παίζει, είτε όχι.