Τι φέρνει η επιστροφή του Μαρτίνς στην Ελλάδα

Ο Πορτογάλος τεχνικός έρχεται την ερχόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα για μόνιμη εγκατάσταση και δρομολογούνται εξελίξεις.

Τι φέρνει η επιστροφή του Μαρτίνς στην Ελλάδα

Στις 25 Ιουνίου αναχωρεί ο Ολυμπιακός για το Ζέεφελντ, αλλά δέκα ημέρες νωρίτερα είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο προπονητήριο του Ρέντη. Μέχρι τότε οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να τρέξουν τον προγραμματισμό τους για τη νέα σεζόν και να προχωρήσουν την πλειοψηφία των κινήσεων τους για να ενισχύσουν το ρόστερ τους.

Από την ερχόμενη εβδομάδα τα πράγματα θα αρχίσουν να μπαίνουν σε μία σειρά. Την Τετάρτη αναμένεται στην Ελλάδα ο Πέδρο Μαρτίνς. Ο κόουτς αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην πατρίδα του, όπου γέμισε τις μπαταρίες του, αλλά είχε την ευκαιρία να τσεκάρει και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Το θέμα είναι τι φέρνει η επιστροφή του Πέδρο Μαρτίνς στην Ελλάδα. Με την έλευση του Πορτογάλου προπονητή στη χώρα μας θα ενεργοποιηθούν τα μεταγραφικά θέματα. Αναμένεται να έχει συναντήσεις με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για να «τρέξει» η ενίσχυση της ομάδας. Έχει θέσει, άλλωστε προτεραιότητες όπως είναι η απόκτηση αμυντικού και επιθετικού.

Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως όλο αυτόν τον καιρό δεν έχει επαφή με τους διοικούντες. Σε ανοιχτή γραμμή είναι ο Πορτογάλος, όμως, η παρουσία του στην Ελλάδα σίγουρα θα τρέξει κάποια θέματα πιο γρήγορα.

Μαζί του φέρνει και το επιτελείο του, αφού ο κόουτς έρχεται για μόνιμη εγκατάσταση. Θα έχει και εργοφυσιολόγο δικό του μετά την απόφαση να απομακρυνθεί η Μαρία Λυκομήτρου, που βρισκόταν επί σειρά ετών στο συγκεκριμένο πόστο.

Επίσης ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» με τους συνεργάτες του, αλλά και με τους ανθρώπους που βρίσκονται στον Ολυμπιακό θα τακτοποιήσουν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την προετοιμασία της ομάδας. Μη ξεχνάμε πως στις 15 Ιουνίου θα πρέπει όλα στο Ρέντη να είναι έτοιμα προκειμένου να υποδεχτούν τους ποδοσφαιριστές και να γίνουν οι μετρήσεις.

Όσον αφορά στην προετοιμασία να επισημάνουμε πως οι ημερομηνίες για το δεύτερο στάδιο δεν έχουν οριστικοποιηθεί αν και υπάρχει μία φημολογία για 11-25 Ιουλίου με την ομάδα να πηγαίνει στην Ολλανδία και όχι στο Βέλγιο.