Αραούχο για τον τραυματισμό του: «Θα επιστρέψω σύντομα και θα πολεμήσω»

Το μήνυμα του Σέρχιο Αραούχο στο instagram μετά τον τραυματισμό του στον δεξιό τετρακέφαλο ο οποίος θα τον κρατήσει στα... πιτς για σχεδόν τέσσερις εβδομάδες. 

Αραούχο για τον τραυματισμό του: «Θα επιστρέψω σύντομα και θα πολεμήσω»

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Σέρχιο Αραούχο. Ο Αργεντινός επιθετικός της ΑΕΚ, υπέστη θλάση β' βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο όπως έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο παίκτης και ως εκ τούτου ο ίδιος θα μείνει εκτός αγωνιστικών χώρων για περίπου έναν μήνα.

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τις πρώτες αγωνιστικές των play-off της Super League 1 και το συνολικό διάστημα απουσίας του (συμπεριλαμβανομένης της διακοπής λόγω κορονοϊου) να ξεπεράσει τους τρεις μήνες. Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που επικρατήσει το πιθανότερο σενάριο και τα play-off ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου.

Παρόλα αυτά ο Αραούχο, δείχνει να μην τον έχει... πάρει από κάτω ο συγκεκριμένος τραυματισμός, αλλά αντιθέτως να τον ώθησε με περισσότερη δυνάμη και υπομονή. Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός σέντερ φορ της Ένωσης, με ανάρτησή του στο instagram έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους της ομάδας.

Ο ίδιος, έγραψε: «Αυτό είναι μόνο ένα μικρό εμπόδιο. Θα επιστρέψω σύντομα και θα πολεμήσω στα πλέι οφ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Esto solo será un pequeño obstáculo. Volveré pronto y a luchar en los play-offs ???? ???? @aekfc_official

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sergio Ezequiel Araujo (@sergioaraujo11) στις