Ολυμπιακός: Τρίβουν τα χέρια τους στον Ρέντη

Διήμερο (16-17/5) ρεπό απολαμβάνουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, αλλά τα μαντάτα περί έναρξης ομαδικών προπονήσεων έφτασαν στα αυτιά τους και τρίβουν τα χέρια τους.

Ολυμπιακός: Τρίβουν τα χέρια τους στον Ρέντη

Η αντίστροφη μέτρηση για την επανέναρξη του πρωταθλήματος ξεκίνησε... Στις 6-7 Ιουνίου αναμένεται να γίνει η σέντρα των πλέι οφ και πλέι άουτ και πρόκειται για μία εξέλιξη που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Πέδρο Μαρτίνς, καθώς έβλεπε πλέον και τους παίκτες του να έχουν σπάσει τα νεύρα τους με την κατάσταση που είχε διαμορφωθεί λόγω κορονοϊού.

Ωστόσο, εκείνο που έχει σημασία για τους «ερυθρόλευκους», είναι ότι θα ξεκινήσουν άμεσα και τις ομαδικές προπονήσεις. Οπότε, οι προπονήσεις με γκρουπ των έξι-επτά ατόμων ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Θα αρχίσουν πλέον σιγά-σιγά οι ποδοσφαιριστές να κάνουν και τα διπλάκια τους, καθώς έως τώρα την έβγαζαν με κάποιες ασκήσεις κυκλοφορίας και τίποτα περισσότερο.

Το πιθανότερο λοιπόν είναι από Τρίτη (19/5) να γίνει μία τρόπον τινά φυσιολογική προπόνηση και να ξεκινήσει και με τη... βούλα η προετοιμασία για την πρεμιέρα των πλέι οφ κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα είτε στις 6, είτε στις 7 Ιουνίου.

Στα ευχάριστα ότι όλοι είναι διαθέσιμοι, πλην φυσικά του Χιλάλ Σουντανί που αναμένεται να επιστρέψει στη δράση γύρω στα τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.