Όλο το βάρος στον Χασάν ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει και την επόμενη σεζόν τον Αχμέντ Χασάν και για αυτό το λόγο ο Ολυμπιακός κινείται για την αγορά του.

Όλο το βάρος στον Χασάν ο Ολυμπιακός

Ελ Αραμπί και Χασάν... Και ως τρίτος φορ πιθανότατα ο Κάιπερς. Αυτό είναι το πλάνο του Ολυμπιακό για την επόμενη σεζόν αναφορικά με την επιθετική τριάδα. Και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται και οι «ερυθρόλευκοι».

Φυσικά ο Ελ Αραμπί δεσμεύεται με συμβόλαιο, αλλά αυτό που θα κοιτάξουν στον Ολυμπιακό είναι να παίξουν καλή... άμυνα στις προτάσεις που θα έρθουν. Υπάρχει έντονη φημολογία ότι θα «σκάσουν» προσφορές για τον Μαροκινό, ο οποίος παρά τα 33 χρονάκια του, έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον ομάδων από κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ο δε Κάιπερς έκανε μία πολύ καλή σεζόν με την Αζαξιό και προορίζεται για τρίτος φορ. Θα πρέπει φυσικά ο Βέλγος επιθετικός να το αποδείξει και στη μίνι καλοκαιρινή προετοιμασία που θα γίνει, ότι αξίζει μία θέση στο νέο ρόστερ.

Αυτή τη στιγμή όλο το βάρος του Ολυμπιακού έχει πέσει πάνω στην αγορά του Αχμέντ Χασάν. Η Μπράγκα ως συνήθως είναι μία από τις χειρότερες ομάδες για να διαπραγματευτεί ο οποιοσδήποτε μαζί της, αλλά η εντολή του Μαρτίνς εδώ και πολύ καιρό ήταν ξεκάθαρη: Με... κλειστά μάτια τον Χασάν θέλει για να πλαισιώσει τον Ελ Αραμπί.

Η οψιόν αγοράς είναι στα 2,5 εκ. ευρώ, ο Ολυμπιακός είναι λογικό να θέλει να την ρίξει επειδή άλλα οικονομικά δεδομένα διαμορφώνονται με τον κορονοϊό και ίσως αυτό να πάρει λίγο χρόνο ακόμη. Ωστόσο, επειδή στο λιμάνι έχουν αποφασίσει να μην χαλάσουν κανένα χατίρι του Μαρτίνς, θα κοιτάξουν να κάνουν τα πάντα για να τον αποκτήσουν! Άλλωστε, και ο ίδιος ο Χασάν έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία του να συνεχίσει στον Πειραιά και όχι στην Μπράγκα που βλέπει ότι δεν τον υπολογίζει.

Οπότε, αν θέλουμε να μιλήσουμε με πιθανότητα, κατά... 90% ο Ολυμπιακός θα πορευτεί του χρόνου με Ελ Αραμπί, Χασάν και Κάιπερς.

Όσο για τον Κώστα Μήτρογλου που επανέφεραν οι Γάλλοι ότι μπορεί να απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους»; Πιθανώς ποντάρουν στο γεγονός ότι ο Μήτρογλου θέλει να κλείσει την καριέρα του στο λιμάνι, ενώ και στον Ολυμπιακό δεν θα έλεγαν ποτέ «όχι» σε ένα δικό τους παιδί, όπως συνέβη με τους Τοροσίδη και Αβραάμ Παπαδόπουλο. Θα έρθει η στιγμή που ο «Γερμανός» θα ξαναφορέσει τα ερυθρόλευκα. Όπως στον Πειραιά θα κρεμάσουν τα παπούτσια τους και οι Σιόβας, Μανωλάς, όμως, ακόμα δεν ήρθε η ώρα τους να αφήσουν τη "λάμψη" της Primera Division ή της Serie A.

Αυτό που ισχύει στην παρούσα φάση είναι ότι ο Ολυμπιακός προσπαθεί να κλείσει τον Χασάν και να πραγματοποιήσει την επιθυμία του προπονητή. Υπάρχει λοιπόν η αισιοδοξία, όπως έχουμε γράψει στο fosonline.gr τις προηγούμενες μέρες, ότι στο τέλος η Μπράγκα θα πει το «ναι», αφού – ως συνήθως – βγάλει πρώτα τα... συκώτια των Πειραιωτών.