Ξεκινάνε τα πλέι οφ της Super League στις 6 Ιουνίου

Οι Υγειονομικές Αρχές έδωσαν το "οκ" για ομαδικές προπονήσεις. Ξεκινάνε τα πλέι οφ της Super League το πρώτο σαββατοκύριακο του επόμενου μήνα  (6-7 Ιουνίου). Το σχέδιο σε περίπτωση κρούσματος. 

Ξεκινάνε τα πλέι οφ της Super League στις 6 Ιουνίου

Το «πράσινο φως» άναψε και θα έχουμε μπάλα και στην Ελλάδα. Το πρώτο σαββατοκύριακο του Ιουνίου (6-7 Ιουνίου) θα ξεκινήσουν σύμφωνα με πληροφορίες τα πλέι οφ αλλά και τα πλέι άουτ της Super League, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την τηλεδιάσκεψη που θα έχουν οι ΠΑΕ τη Δευτέρα (18/05).

Σε αυτό βέβαια συνετέλεσε το «οκ» που έδωσαν οι υγειονομικές αρχές ώστε να ξεκινήσουν άμεσα – μετά τις ατομικές και ανά γκρουπ- οι ομαδικές προπονήσεις των ομάδων, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει από βδομάδα.

Το σχέδιο είναι, στο σενάριο ενός πιθανού κρούσματος κορονοϊού, να απομονώνεται αμέσως και να μπαίνει σε καραντίνα τη στιγμή που οι συμπαίκτες του και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας του κρούσματος θα μπαίνουν σε καραντίνα 5 ημερών σε ξενοδοχείο ή σε ξενώνες προπονητικού κέντρου, όπου και θα προπονούνται απομονωμένοι. Σε αυτούς, θα γίνει διπλό τεστ, την 3η και την 5η μέρα της καραντίνας.

Προβλέπεται επίσης ανάμεσα στα πλέι οφ να μπουν και οι επαναληπτικοί ημιτελικοί του Κυπέλλου, ενώ ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν μετά τη λήξη των πλέι οφ (19 Ιουλίου).

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας