Ανυπόμονος ο Σάσα στον Άρη: «Θέλω πολύ να παίξουμε με την ΑΕΚ»

Ο Βραζιλιάνος του Άρη, Λούκας Σάσα μίλησε για όσα βίωσε κατά το διάστημα της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και ευχήθηκε να επιστρέψουν όλοι σύντομα στους κανονικούς ρυθμούς ζωής. 

Ανυπόμονος ο Σάσα στον Άρη: «Θέλω πολύ να παίξουμε με την ΑΕΚ»

Στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης μίλησε ο Λούκας Σάσα. Ο Βραζιλιάνος μέσος του Άρη αναφέρθηκε στα όσα βίωσε κατά το διάστημα της καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού ενώ, παράλληλα, ευχήθηκε να επιστρέψουν όλοι σύντομα στους κανονικούς ρυθμούς ζωής.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο πρώην άσος της Λουντογκόρετς τόνισε: "Είναι ωραίο το συναίσθημα του να επιστρέφουμε στην προπόνηση. Επιτέλους βγήκα και από το σπίτι. Δεν ξέρουμε ακόμη αν θα παίξουμε ή όχι. Περιμένουμε την απόφαση της ομοσπονδίας, αλλά εμείς πρέπει να δουλέψουμε για να είμαστε έτοιμοι".

Στη συνέχεια εξήγησε το πώς κύλησε για τον ίδιο και τους δικούς του ανθρώπους το διάστημα της καραντίνας: "Οι γονείς μου ήρθαν από τη Βραζιλία, πριν προκύψει το θέμα με τον ιό, οπότε έμειναν εδώ γιατί δεν μπόρεσαν να φύγουν. Έμεινα όλο αυτό το διάστημα με την οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Ευχαριστώ τον Θεό που η οικογένειά μου δεν είχε κανένα πρόβλημα. Είναι διαφορετική εμπειρία για όλους μας. Πρέπει να συνεχίσουμε με προσοχή".

Για την... επόμενη μέρα και τις αλλαγές στον τρόπο ζωής που έχει ήδη επιφέρει ο κορονοϊός, ο Σάσα σχολίασε:" Σίγουρα, τίποτα δε θα είναι ίδιο. Όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Εύχομαι μέρα με τη μέρα να μειώνονται τα κρούσματα και οι θανάτοι και σιγά-σιγά να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή.

Κλείνοντας, ο 29χρονος Βραζιλιάνος μίλησε για το αγωνιστικό κομμάτι ενόψει της συνέχειας της σεζόν: "Αυτήν τη στιγμή η ψυχολογία μας είναι κάπως παράξενη, γιατί δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα παίξουμε ή όχι. Όταν υπάρξει οριστική απόφαση, τότε θα συγκεντρωθούμε. Μου λείπει το γήπεδο και η ατμόσφαιρα των οπαδών μας στο "Κλεάνθης Βικελίδης". Θέλω πολύ να παίξουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ας ελπίσουμε πως θα γίνει".