ΑΕΚ: Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Αραούχο!

Άσχημα μαντάτα στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ καθώς τα αποτελέσματα της μαγνητικής στην οποία υποβλήθηκε ο Σέρχιο Αραούχο, έδειξαν πως ο Αργεντινός  έχει υποστεί θλάση β' βαθμού και ως εκ τούτου θα παραμείνει στα «πιτς»  για τέσσερις εβδομάδες. 

ΑΕΚ: Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Αραούχο!

Θλάση β' βαθμού στον δεξιό τετρακέφαλο έδειξε η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (16/5) ο Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός είχε αποχωρήσει με έντονες ενοχλήσεις μετά από κάποια σπριντ κατά τη διάρκεια της χθεσινής (15/5) προπόνησης. Σήμερα ήδη αισθανόταν καλύτερα και ξεκίνησε θεραπείες ενώ η επιστροφή του υπολογίζεται σε τέσσερις εβδομάδες.

ΑΕΚ: Πρόβλημα με Αραούχο!

Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει τις πρώτες αγωνιστικές των play-off και το συνολικό διάστημα απουσίας του (συμπεριλαμβανομένης της διακοπής λόγω κορονοϊου) να ξεπεράσει τους τρεις μήνες. Όλα αυτά βέβαια στην περίπτωση που επικρατήσει το πιθανότερο σενάριο και τα play-off ξεκινήσουν στις 7 Ιουνίου.

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης που διεξήχθη υπό συνθήκες καύσωνα στα Σπάτα ο Μάσιμο Καρέρα αποφάσισε να δώσει διήμερο ρεπό στους παίκτες. Έτσι το ραντεβού τους ανανεώθηκε για την προσεχή Τρίτη, ενώ νωρίτερα θα υποβληθούν σε νέο (τρίτο) έλεγχο ανίχνευσης του κορονοϊου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ