Αυτό είναι το σχέδιο επανέναρξης της Super League

Οι Πορτογάλοι αποκάλυψαν με ημερομηνίες πότε θα γίνει σέντρα στο πρωτάθλημα και πότε θα αρχίσει ο επόμενος… μαραθώνιος.

Αυτό είναι το σχέδιο επανέναρξης της Super League

Όπως ανακοίνωσε η Super League τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το καθοριστικό διοικητικό συμβούλιο στο οποίο θα συζητηθεί και το θέμα της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Πρόκειται για την πιο κρίσιμη τηλεδιάσκεψη από την οποία θα φανεί αν θα έχουμε σέντρα στο πρωτάθλημα.

Μεγάλη Δευτέρα (18/5) για τη Super League και το πρωτάθλημα

Η πορτογαλική A Bola αποκαλύπτει το πλάνο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με όσα αναφέρουν οι Πορτογάλοι η Super League έχει σχεδιάσει να κάνει ξανά σέντρα στις 7 Ιουνίου. Παιχνίδια θα διεξάγονται ανά τρεις ημέρες όπως αναφέρει το ρεπορτάζ των Πορτογάλων.

Μάλιστα η έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 6 Σεπτεμβρίου. Αυτό σύμφωνα με το ρεπορτάζ από την Ιβηρική σημαίνει ότι οι ομάδες θα έχουν ένα περιθώριο ξεκούρασης 15 ημερών.

Για τους Πορτογάλους έχει ενδιαφέρον η επανέναρξη του πρωταθλήματος της χώρας μας, αφού είναι αρκετοί οι συμπατριώτες τους που εργάζονται στην Ελλάδα. Έτσι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται στην πρώτη θέση με 66 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ του Αμπέλ Φερέιρα στη δεύτερη με 52.