Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι επιμένουν, αλλά τι απαντάει ο Ελ Αραμπί

Στην Τουρκία συνεχίζονται τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Μπεσίκτας για τον Ελ Αραμπί. Τι απαντάει ο επιθετικός του Ολυμπιακού στα σενάρια που αναπτύσσονται στη γειτονική χώρα.

Ολυμπιακός: Οι Τούρκοι επιμένουν, αλλά τι απαντάει ο Ελ Αραμπί

Στην Τουρκία επιμένουν να γράφουν για ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού έχει γυαλίσει στους "μαύρους αετούς" που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα ετοιμάζονται να κάνουν πρόταση για την απόκτηση του.

Το θέμα έχει ξεκινήσει από την Τετάρτη και συνεχίζεται με καθημερινά δημοσιεύματα στις περισσότερες τουρκικές ιστοσελίδες. Ο 33χρονος στράικερ τον Ιανουάριο είχε απασχολήσει ομάδα από τη Σαουδική Αραβία, αλλά ο ίδιος δεν ασχολείται με όλα αυτά τα σενάρια και το μοναδικό που τον ενδιαφέρει είναι ο Ολυμπιακός.

Ο Ελ Αραμπί πραγματικά αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με τίποτα άλλο εκτός από τον Ολυμπιακό και δεν τον ενδιαφέρει ούτε αν έρθει πρόταση, ούτε και να ψαχτεί για να φέρει πρόταση στην πλατεία Αλεξάνδρας.

Ένας λόγος που ο Ελ Αραμπί δεν ασχολείται με το ενδεχόμενο μεταγραφής έχει να κάνει με τον ρόλο που έχει στον Ολυμπιακό. Ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζεται η ομάδα και η εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής είναι βασικά για τον ποδοσφαιριστή. Επίσης του έχει δοθεί η ευκαιρία να παίξει σε Champions League και Europa League και αυτό το έκανε με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Ο άλλος λόγος που ίσως είναι και ο βασικότερος για τον Μαροκινό στράικερ έχει να κάνει με την οικογένεια του. Ο Ελ Αραμπί είναι ένας άνθρωπος πολύ ήρεμος και αφοσιωμένος στην οικογένεια του. Από τη στιγμή που η σύζυγος του και τα παιδιά του είναι ευτυχισμένα στην Ελλάδα δεν έχει κανέναν λόγο να σκεφτεί την αποχώρηση του από τη χώρα μας.

Θα πρέπει να γίνει μεγάλη ανατροπή για να φύγει ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος από τη χώρα μας. Ούτε φυσικά ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να συζητήσει την παραχώρηση του ανθρώπου που έχει σηκώσει όλο το βάρος της επίθεσης της ομάδας.