Δεν τα παρατάει η Αλ Αχλί για Χασάν, "τρέχει" την αγορά του ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην αγορά του Αχμέντ Χασάν, αλλά η Αλ Αχλί της Αιγύπτου προσπαθεί να μπει «σφήνα».

Δεν τα παρατάει η Αλ Αχλί για Χασάν, "τρέχει" την αγορά του ο Ολυμπιακός

Τι κι αν ο Αχμέντ Χασάν έχει δηλώσει ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό; Τι κι αν οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με την Μπράγκα για την αγορά του Αιγύπτιου φορ;

Ο Μαρτίνς τον θέλει πολύ, το έχει πει στη διοίκηση και προς αυτή την κατεύθυνση κινούνται άπαντες στο λιμάνι. Παρόλα αυτά, στην Αίγυπτο δεν λένε να σταματήσουν τα ρεπορτάζ που θέλουν την Αλ Αχλί να μην τα παρατάει.

«Όσο περνούν οι μέρες και η Μπράγκα δεν τα βρίσκει με τον Ολυμπιακό, άλλο τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες για την Αλ Αχλί», σημείωνε ρεπορτάζ του αιγυπτιακού «Sport360».

Με λίγα λόγια στην Αλ Αχλί πιστεύουν ότι έχουν ελπίδες να πάρουν τον Χασάν, αλλά δεν λογαριάζουν προφανώς τα όσα έχει πει κατά καιρούς ο ποδοσφαιριστής. Και δεν στεκόμαστε μόνο στα περί επιθυμίας του να μείνει στον Ολυμπιακό. Στεκόμαστε στο γεγονός ότι ο ίδιος δεν «ψήνεται» να γυρίσει στην πατρίδα του.

Εν ολίγοις, θα προκαλέσει τεράστια έκπληξη αν ο παίκτης δεν αγωνίζεται και του χρόνου στους Πειραιώτες. Η Αλ Αχλί φυσικά έχει κάθε δικαίωμα να πιστεύει ότι στο τέλος μπορεί να αποσπάσει την υπογραφή του.