Ολυμπιακός: Το πρόβλημα της ζέστης και διήμερο ρεπό

Η άνοδος της θερμοκρασίας είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός: Το πρόβλημα της ζέστης και διήμερο ρεπό

Το πρόγραμμα των προπονήσεων του Ολυμπιακού έχει αλλάξει τις τελευταίες ημέρες, αφού πλέον ο Πέδρο Μαρτίνς έχει χωρίσει τους ποδοσφαιριστές του σε τέσσερα γκρουπ. Οι Πειραιώτες προπονήθηκαν κανονικά και το πρωί της Παρασκευής.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέχεια ανακοίνωσε στους ποδοσφαιριστές του πως το σαββατοκύριακο είναι ελεύθεροι και στις προπονήσεις θα επιστρέψουν ξανά τη Δεύτερα το πρωί.

Οι "ερυθρόλευκοι" πήραν έτσι δύο ημέρες ρεπό από τον Πορτογάλο τεχνικό όπως είχε συμβεί και την περασμένη εβδομάδα.

Πάντως η άνοδος της θερμοκρασίας είναι ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Ήδη η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη για όλους στον Ρέντη, αφού η ζέστη έχει γίνει αφόρητη.

Είναι σοβαρό το πρόβλημα της ζέστης, αλλά στον Ολυμπιακό δεν μπορούν να κάνουν και κάτι άλλο αυτή τη στιγμή. Υπό αυτές τις συνθήκες θα συνεχίσουν να προετοιμάζονται για τις επόμενες ημέρες.

Παρά το γεγονός ότι το δεύτερο γκρουπ παικτών πηγαίνει στις 10:30 το πρωί αυτό δεν σημαίνει πως αποφεύγουν τις δύσκολες συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί από τη μεγάλη άνοδο του υδράργυρου.