Πάλι τα... ίδια για το μέλλον του Σα

Στην Πορτογαλία και στην Αγγλία επιμένουν ότι ο Ζοσέ Σα δεν είναι σίγουρο ότι θα κάτσει και τρίτη χρονιά στον Ολυμπιακό!

Πάλι τα... ίδια για το μέλλον του Σα

Ο Ζοσέ Σα έχει ρήτρα 13 εκατομμυρίων ευρώ. Όποιος θέλει τον Πορτογάλο, δίνει αυτά τα λεφτά στον Ολυμπιακό και κάπου εκεί τελειώνει η καριέρα του στο λιμάνι.

Παρόλα αυτά, σε Πορτογαλία και Αγγλία ξεκίνησε ένα νέος κύκλος σεναρίων για το μέλλον του Σα στον Πειραιά. Η Πόρτο που φερόταν να τον έχει στη λίστα της, δείχνει πλέον ότι κάνει βήματα προς τα πίσω, καθώς θεωρεί υπερβολική τη ρήτρα των 13 εκ. ευρώ.

Είναι και λογικό φυσικά, από τη στιγμή που μόλις πέρσι τον πούλησε στον Ολυμπιακό με 2,5 εκ. ευρώ. Δεν έχει σκοπό λοιπόν να δώσει τα... πενταπλάσια χρήματα για να τον ξανακάνει δικό της.

Από την άλλη, υπάρχει και η Γουέστ Χαμ που ψάχνει για τερματοφύλακα και αποδεδειγμένα ο Σα είναι πολύ ψηλά στην ατζέντα της. Τα «σφυριά» έχουν την οικονομική δυνατότητα να δώσουν αυτά τα χρήματα (ειδικά τώρα που ξαναρχίζει η Premier League και μειώνεται η χασούρα από τον κορονοϊό), αλλά εδώ υπάρχει ένας αστερίσκος που προκύπτει από την Αγγλία.

Στο Λονδίνο πιστεύουν ότι η Γουέστ Χαμ αν αποφασίσει να πάρει τον Σα, τότε μπορεί να το κάνει με λιγότερα χρήματα από αυτά που προβλέπει η ρήτρα. Θεωρεί ότι έχει τον τρόπο να «ψήσει» τον Ολυμπιακό να τον πουλήσει με κάτω από 13 εκατομμύρια ευρώ και πώς η ρήτρα είναι στην παρούσα φάση για τους... τύπους!

Εν ολίγοις, ένα είναι το σίγουρο: Ότι το καλοκαίρι θα είναι πολύ «καυτό» για τον Σα.