Επιμένουν οι Ιταλοί για Γιαννούλη και Αταλάντα

Νέα σενάρια που εμπλέκουν τον παίκτη του ΠΑΟΚ Δημήτρη Γιαννούλη με την Αταλάντα κυκλοφορούν στην Ιταλία καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «calciomercato», ο μπακ του «Δικεφάλου» βρίσκεται στα... ραντάρ της ομάδας από το Μπέργκαμο. 

Επιμένουν οι Ιταλοί για Γιαννούλη και Αταλάντα

Νέες... σειρήνες από Ιταλία... μεριά για τον Δημήτρη Γιαννούλη του ΠΑΟΚ.

Το όνομα του ακραίου οπισθοφύλακα της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μετά από μερικές εβδομάδες, επέστρεψε στα ρεπορτάζ των Ιταλών, με τον Έλληνα διεθνή αμυντικό του ΠΑΟΚ να αποτελεί στόχο της Αταλάντα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα από το Μπέργκαμο, όπως κάνει λόγο η ιστοσελίδα «calciomercato», βρίσκεται στο... ψάξιμο ώστε να ενισχυθεί στη θέση του αριστερού μπακ, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Βέλγος, Τίμοθι Καστάνιε, που παίζει στην συγκεκριμένη θέση ενδιαφέρει Γιουβέντους, Παρί, Νάπολι, Τότεναμ και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από την Αταλάντα και θα πωληθεί αυτό το καλοκαίρι.

Όσον αφορά τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη λίστα της ιταλικής ομάδας ώστε να αντικαταστήσουν τον Καστάνιε σε περίπτωση που ο ίδιος πάρει μεταγραφή για άλλη ομάδα, βρίσκεται και αυτό του Δημήτρη Γιαννούλη λοιπόν για τον οποίο μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από ομάδες της Γαλλίας.