ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα άρχισε να δουλεύει στην τακτική

Οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ συνεχίζουν τις προπονήσεις παρά τους περιορισμούς και τις δύσκολες συνθήκες. 

ΠΑΟΚ: Ο Φερέιρα άρχισε να δουλεύει στην τακτική

Συνεχίζονται οι προπονήσεις στο "στρατόπεδο" του ΠΑΟΚ καθώς όπως υποστηρίζουν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, είναι υποχρεωμένοι να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο, ακόμη κι αν οι συνθήκες δεν ευνοούν ούτε... οικογενειακό διπλό.

Οι παίκτες, ο Αμπέλ Φερέιρα και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο του "Δικεφάλου του Βορρά" συνεχίζουν τη δουλειά στη Νέα Μεσημβρία, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές να αρχίσουν να βρίσκουν ρυθμό ώστε να είναι έτοιμοι σε κάθε ενδεχόμενο, όσον αφορά την επανέναρξη της Super League 1.

Όπως είναι λογικό, οι πρώτες μέρες των προπονήσεων ύστερα από τόσο διάστημα αποχής, είχε να κάνει με τον τομέα της φυσικής κατάστασης, αλλά πλέον τις τελευταίες μέρες το ποδόσφαιρο αρχίζει να βγαίνει στο προσκήνιο.

Μπορεί οι συνθήκες και οι περιορισμοί να μην επιτρέπουν να διεξαχθεί ούτε οικογενειακό διπλό, αλλά οι προπονητές μέσα από διάφορες ασκήσεις προσπαθούν να δουλέψουν με τους παίκτες πάνω στο κομμάτι της τακτικής και της ατομικής τεχνικής.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Πέμπτης (14/5), στήθηκαν διάφοροι σταθμοί μέσα στο γήπεδο, από τους οποίους περνούσαν οι παίκτες, ενώ η προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, με και χωρίς μπάλα, ταχύτητες, εμπόδια και στη συνέχεια rondo, τακτική και εξάσκηση στα τελειώματα. Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν πάλι την Παρασκευή (15/5) το πρωί στη Νέα Μεσημβρία.