Δεν κρατιέται ο Ματιέ Βαλμπουενά (pic)

Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Ματιέ Βαλμπουενά με τιτίβισμα του στα social media δήλωσε ανυπόμονος για την έναρξη των αγώνων.

Δεν κρατιέται ο Ματιέ Βαλμπουενά (pic)

Αυτή η περίοδος είναι αρκετά δύσκολη για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Είχαν μείνει μακριά από τα γήπεδα 54 ημέρες λόγω της καραντίνας, ενώ για την επανέναρξη των αγώνων ακόμη δεν έχει ληφθεί οριστική απόφαση.

Το γεγονός πως έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις έστω και χωρισμένοι σε τρία γκρουπ είναι κάτι που χαροποιεί τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι περιμένουν παράλληλα να αρχίσουν και τα ματς.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά με tweet του εξέφρασε τη χαρά του για την επιστροφή στη δράση. «Πίσω, σαν να μη φύγαμε ποτέ. Είμαι τόσο χαρούμενος που επέστρεψα στις προπονήσεις και δεν μπορώ να περιμένω να αγωνιστώ ξανά με τους συμπαίκτες μου», έγραψε ο Γάλλος σταρ του Ολυμπιακού.

Ο έμπειρος άσος ακόμη και τις ημέρες που δόθηκε άδεια στους ποδοσφαιριστές και ήταν ελεύθεροι να φύγουν και εκτός Ελλάδας προτίμησε να μείνει στη χώρα μας. Είναι απόλυτα ικανοποιημένος με την παραμονή του στην πατρίδα μας και αισθανόταν ασφαλής στην Ελλάδα.

Επίσης και για τον ίδιο ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιες λεπτομέρειες για την παραμονή του στη χώρα μας για δεύτερη χρονιά.

Δείτε το tweet του Ματιέ Βαλμπουενά…