Αλλαγή στις προπονήσεις του Ολυμπιακού λόγω ζέστης

Αλλάζουν τα σχέδια του Πέδρο Μαρτίνς για τις προπονήσεις του Ολυμπιακού λόγω της ανόδου της θερμοκρασίας που δυσχεραίνει το έργο των ποδοσφαιριστών.

Αλλαγή στις προπονήσεις του Ολυμπιακού λόγω ζέστης

Δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο οι προπονήσεις στην Ελλάδα και με το θερμόμετρο να ανεβαίνει συνεχώς. Όσο περνάνε οι ημέρες τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα με τη θερμοκρασία να έχει ήδη ανέβει και τις προβλέψεις να κάνουν λόγο για μίνι καύσωνα το επόμενο διάστημα.

Εξαιτίας της αλλαγής των καιρικών συνθηκών αλλάζει και το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Μέχρι τώρα οι Πειραιώτες πήγαιναν στον Ρέντη χωρισμένοι σε τρία γκρουπ.

Πλέον τα πράγματα αλλάζουν και θα πηγαίνουν σε τέσσερα γκρουπ. Τα δύο γκρουπ θα πηγαίνουν στις 09:00 και τα άλλα δύο στις 10:30. Εννοείται φυσικά πως θα προπονούνται σε ξεχωριστά γήπεδα και οι ποδοσφαιριστές δεν θα συναντιούνται σε κλειστούς χώρους των εγκαταστάσεων.

Επί της ουσίας το τεχνικό τμ του Ολυμπιακού έκοψε το γκρουπ που πήγαινε στις 12:00, διότι εκείνη την ώρα τα πράγματα είναι αρκετά δύσκολα με τη ζέστη να βάζει εμπόδια στη δουλειά των παικτών.



Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ. 232110