Ο Ιντέγε προαναγγέλλει βιβλίο για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο!

Ο επιθετικός του Άρη Μπράουν Ιντέγε εξέφρασε τις απορίες του για τον αποκλεισμό του από την αποστολή της Εθνικής Νιγηρίας το 2014, ενώ παράλληλα υπογράμμισε πως όταν «κρεμάσει» τα παπούτσια του, θα γράψει βιβλίο. 

Ο Ιντέγε προαναγγέλλει βιβλίο για τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο!

Το... κεφάλαιο της Εθνικής ομάδας της χώρας τους έχουν ανοίξει το τελευταίο διάστημα τα Μέσα στη Νιγηρία. Στην χώρα της Αφρικής, πραγματοποιούνται πολλές διαδικτυακές εκπομπές, κάνοντας ανασκοπήσεις στις διοργανώσεις που πήραν μέρος, έχοντας και καλεσμένους ποδοσφαιριστές.

Μάλιστα, σε μία απο αυτές τις εκπομπές συμμετείχε και μίλησε ο επιθετικός του Άρη, Μπράουν Ιντέγε. Ο σέντερ φορ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, υπογράμμισε μεταξύ άλλων πως ο αποκλεισμός του από την τελική φάση του Μουντιάλ το 2014 στην Βραζιλία, τον έχει κάνει να αναρωτιέται τι έκανε λάθος τότε ή τι δεν έκανε. Παράλληλα ο ίδιος αποκάλυψε πως μετά την απόσυρσή του από την ενεργό δράση, θα γράψει βιβλίο και θα αναφερθεί και στην διαφθορά -όπως χαρακτηριστικά είπε- που υπάρχει στο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα ο Ιντέγε δήλωσε: «Πριν αποσυρθώ θα γράψω βιβλίο για όσα έχουν συμβεί. Ξέρουμε ότι υπάρχει διαφθορά στο ποδόσφαιρό μας. Αλλά υπάρχουν και τα όρια της διαφθοράς καθώς μετά πας στην απληστία. Πολλά πράγματα δεν κόλλησαν εκείνη την εποχή και πολλές φορές αναρωτιέμαι αν έκανα κάτι λάθος ή αν δεν έκανα κάτι. Ο Θεός χρησιμοποίησε τον Κέσι (σ. σ. προπονητής της Νιγηρίας)… Δεν έχω πει σε κανέναν τι ακριβώς συνέβη, μόνο η σύζυγός μου γνωρίζει. Αυτό που συνέβη ήταν σκληρό».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας