Ο Ντιόγο Γκονσάλβες, ο Μέντες και ο Ολυμπιακός

Οι Πορτογάλοι μπλέκουν ξανά τον Ολυμπιακό με τον Ντιόγο Γκονσάλβες  που παίζει δανεικός από την Μπενφίκα στην Φαμαλικάο.

Ο Ντιόγο Γκονσάλβες, ο Μέντες και ο Ολυμπιακός

Το όνομά του δεν είναι άγνωστο στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Σε δύο μεταγραφικές περιόδους έχει «παίξει» ο Ντιόγο Γκονσάλβες για τον Ολυμπιακό. Το κατά πόσο έφτασε κοντά η ομάδα του Πειραιά στην απόκτησή του ή όχι, αυτό δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Δεδομένα όμως το όνομά του είχε συζητηθεί στον Πειραιά.

Πέρσι αγωνίστηκε δανεικός στη Νότιγχαμ Φόρεστ, έχοντας 10 συμμετοχές. Ανήκει στην Μπενφίκα και φέτος πήγε στην ομάδα – έκπληξη του πορτογαλικού πρωταθλήματος, την Φαμαλικάο. Εκεί έχει έως τώρα 4 γκολ και 8 ασίστ σε 25 παιχνίδια.

Είναι στο στυλ του εξτρέμ που ψάχνει ο Μαρτίνς και οι Πορτογάλοι τον έβαλαν στο «παιχνίδι» ως ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα ξανακοιτάξει ο κόουτς των Πειραιωτών.

Κινείται κυρίως στα δεξιά και στην Φαμαλικάο έχει εξελιχθεί σε παίκτη – βαρόμετρο. Ο Γκονσάλβες ανήκει στο πελατολόγιο του Ζόρζε Μέντες και αυτό από μόνο του ενισχύει το σενάριο ότι ενδεχομένως το όνομά του να «παίξει» δυνατά στο μεταγραφικό «παράθυρο» του καλοκαιριού.