O πρόεδρος Ζάμαλεκ «χαλάει τα σχέδια» του Ολυμπιακού: «Δεν πωλείται ο Μπενσαρκί»

Ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ, Μορταδά Μανσούρ, απάντησε στις φήμες για το μέλλον του Ασράφ Μπενσαρκί και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Μαροκινό επιθετικό.

O πρόεδρος Ζάμαλεκ «χαλάει τα σχέδια» του Ολυμπιακού: «Δεν πωλείται ο Μπενσαρκί»

Ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος της Ζάμαλεκ όσον αφορά το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ασράφ Μπενσαρκί κατά την διάρκεια της προσεχούς μεταγραφικής περιόδου. Παρά το γεγονός ότι δημοσιεύματα θέλουν τον 25χρονο Μαροκινό επιθετικό να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, εκ των οποίων και του Ολυμπιακού, εν τούτοις ο Μορταδά Μανσούρ κατέστησε σαφές πως ο διεθνής άσος δεν πρόκειται να αλλάξει ποδοσφαιρική «στέγη».

«Ο Μπενσαρκί δεν πωλείται», είπε χαρακτηριστικά στο «beinsports.com» ο ισχυρός άντρας του συλλόγου για το σχετικό θέμα χωρίς να δεχθεί άλλη ερώτηση. Την ίδια στιγμή, το δημοσίευμα υποστηρίζει επίσης, πως πίσω από την απόφαση αυτή του Μορτάδα Μανσούρ είναι η κατάσταση που επικρατεί στο μεταγραφικό «παζάρι» με τον κορονοϊό.

Συγκεκριμένα, λόγω της πανδημίας εκτιμά πως δεν θα εισπράξει αρκετά χρήματα από την πώληση του Μαροκινού άσου και για τον λόγο αυτό θέλει να τον διατηρήσει στο ρόστερ της ομάδας.

Αυτό που επίσης αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με την Ζάμαλεκ μέχρι το καλοκαίρι του 2022, ενώ την εφετινή αγωνιστική περίοδο σε 21 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις πέτυχε 9 γκολ και μοίρασε 5 ασίστ.