ΠΑΟΚ: «Ο Φερέιρα θέλει τον Ρασίντ»

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία αναφέρει το όνομα του Οσάμα Ρασίντ της Σάντα Κλάρα ως υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.

ΠΑΟΚ: «Ο Φερέιρα θέλει τον Ρασίντ»

Τα δημοσιεύματα από την Πορτογαλία σχετικά με πιθανούς μεταγραφικούς στόχους ελληνικών ομάδων είναι αρκετά τον τελευταίο καιρό, δεδομένου ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ έχουν στο προπονητικό τους... τιμόνι τεχνικούς από τη χώρα της Ιβηρικής.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα, στο στόχαστρο του «δικεφάλου του Βορρά» και συγκεκριμένα του προπονητή της ομάδας Αμπέλ Φερέιρα έχει μπει ένας έμπειρος παίκτης του πορτογαλικού πρωταθλήματος, ο Οσάμα Ρασίντ, ο οποίος αγωνίζεται με τα χρώματα της Σάντα Κλάρα.

Πρόκειται για 28χρονο ποδοσφαιριστή από το Ιράκ, ο οποίος δεσμέυεται με συμβόλαιο στην πορτογαλική ομάδα ως το καλοκαίρι του 2021 και σύμφωνα με το δημοσίευμα, όποιο κλαμπ θέλει να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλει 1,2 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Ρασίντ είναι 22 φορές διεθνής με το Ιράκ μετρώντας και ένα γκολ, ενώ τελευταία φορά κλήθηκε στην εθνική ομάδα της χώρας του τον Ιανουάριο του 2019. Μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν ο άσος της Σάντα Κλάρα μετράει 22 συμμετοχές με τρία γκολ και μία ασίστ.

Σε συλλογικό επίπεδο ο Ρασίντ έχει αγωνιστεί παλαιότερα με τα χρώματα των ολλανδικών Ντεν Μπος, Εξέλσιορ, Αλπένσε Μπόις, της πορτογαλικής Φαρένσε και της βουλγαρικής Λοκομοτίβ Πλόβντιβ.