Τα σενάρια για την προετοιμασία του Ολυμπιακού

Όλα ανοιχτά είναι για την προετοιμασία του Ολυμπιακού, αφού ακόμα δεν υπάρχουν οριστικές αποφάσεις για το πρωτάθλημα και τις υπόλοιπες διοργανώσεις. Ποια είναι τα δύο σενάρια.

Τα σενάρια για την προετοιμασία του Ολυμπιακού

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες επέστρεψαν στις προπονήσεις και ενώ περιμένουν τις αποφάσεις τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης για να αρχίσουν να προπονούνται και ομαδικά, αφού προς το παρόν προπονούνται σε γκρουπ.

Παράλληλα, όμως, η αβεβαιότητα υπάρχει αφού ακόμα δεν έχουμε οριστικές αποφάσεις για το αν θα γίνει η όχι το πρωτάθλημα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να είναι στον… αέρα το θέμα της προετοιμασίας και στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή δεν έχει "κλειδώσει" το τι θα κάνουν.

Είναι δύο τα σενάρια για τους Πειραιώτες για ένα καλοκαίρι που είναι διαφορετικό απ' όλα τα υπόλοιπα. Αν γίνουν τα play off τότε το πιθανότερο είναι πως ο Ολυμπιακός θα ξεκινήσει την επόμενη σεζόν χωρίς να φύγει στο εξωτερικό.

Αν πάλι για οποιονδήποτε λόγο δεν γίνουν τα play off τότε οι Πειραιώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν τη νέα σεζόν στα μέσα Ιουνίου. Βέβαια όλα αυτά είναι στον… αέρα, αφού δεν υπάρχει οριστική απόφαση για τίποτα, ενώ είναι πολύ πιθανό το ματς με τη Γουλβς να γίνει στις αρχές Αυγούστου.

Στον Ολυμπιακό, πάντως προ κορονοϊού είχαν στο μυαλό τους την Πολωνία. Το πιθανότερο ήταν ότι θα πήγαιναν ξανά εκεί για προετοιμασία, αλλά ίσως να άλλαζαν το αθλητικό κέντρο και να μην επέστρεφαν στο Γκνιεβίνο. Πλέον δεν υπάρχει τίποτα οριστικό για την προετοιμασία και όλα τα σενάρια είναι ανοιχτά.