ΟΦΗ: Αρνητικά όλα τα τεστ παικτών-επιτελείου, κανονικά η επιστροφή στις προπονήσεις!

Αρνητικά ήταν όλα τα τεστ στα οποία υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του επιτελείου του ΟΦΗ για τον νέο κορονοϊό.

ΟΦΗ: Αρνητικά όλα τα τεστ παικτών-επιτελείου, κανονικά η επιστροφή στις προπονήσεις!

Ευχάριστα ήταν τα... μαντάτα στον ΟΦΗ σε ό,τι έχει να κάνει με το τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν άπαντες στην ομάδα για τον νέο κορονοϊό.

Όπως ενημέρωσε το Σάββατο (9/5) η κρητική ΠΑΕ, παίκτες και μέλη του επιτελείου της ομάδας ελέγχθηκαν για τον ιό και τα αποτελέσματα ήταν αρνητικά για όλους.

Όπερ σημαίνει ότι το αρχικό πλάνο για την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις θα προχωρήσει κανονικά, με ποδοσφαιριστές και τεχνικό τιμ να δίνουν ραντεβού τη Δευτέρα (11/5) στο γήπεδο για την επανέναρξη της προετοιμασίας.

Θυμίζουμε ότι το πρώτο βήμα για την επιστροφή του οργανισμού του ΟΦΗ στην κανονικότητα έγινε την περασμένη Δευτέρα (4/5), καθώς πάρθηκε η απόφαση επιστροφής των ποδοσφαιριστών της ομάδας σε ρυθμό προπόνησης.

Η απόφαση πάρθηκε μετά τη χαλάρωση των μέτρων ασφαλείας για τον κορονοϊό και οι παίκτες ενημερώθηκαν από την ΠΑΕ να γυρίσουν στις... επάλξεις την προσεχή Δευτέρα, 11 Μαΐου.

Βεβαίως ο τρόπος των προπονήσεων θα εναρμονιστεί με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις κυβερνητικές και υγειονομικές αρχές της χώρας, με τους παίκτες να χωρίζονται σε μικρά γκρουπ και να γυμνάζονται με προφυλάξεις.

Μέχρι τις 11/5 θα έχουν πραγματοποιηθεί και εργομετρικά τεστ για όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενημερώθηκαν να έχουν μεταβεί στην Κρήτη το αργότερο μέχρι την Κυριακή, 10/5.