Σε καλό δρόμο η παραμονή του Γκασπάρ στον Ολυμπιακό

Ο Μπρούνο Γκασπάρ συγκεντρώνει πλέον σοβαρές πιθανότητες για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό, είτε μείνει είτε φύγει ο Ελαμπντελαουί.

Σε καλό δρόμο η παραμονή του Γκασπάρ στον Ολυμπιακό

Ένα από τα «καυτά» θέματα συζήτησης το τελευταίο διάστημα αφορά τον Ομάρ Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός μπακ ακόμα δεν έχει κάνει το τελικό ραντεβού με τον Ολυμπιακό.

Παρ' όλα αυτά, στο λιμάνι έχουν βάλει σε εφαρμογή το πλάνο με τον Μπρούνο Γκασπάρ. Ο 26χρονος δεξιός μπακ, που παίζει δανεικός, έχει μία οψιόν αγοράς στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

Πού βρίσκεται η υπόθεσή του; Οι συζητήσεις των εμπλεκόμενων πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και οι πιθανότητες είναι περισσότερο προς το «μένει» παρά προς το «φεύγει».

Και ο Γκασπάρ από την πλευρά του επιθυμεί να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, το ίδιο επιθυμεί και ο Πέδρο Μαρτίνς και για αυτό τον λόγο όλα δείχνουν ότι στο τέλος θα επιτευχθεί το ντιλ.

Η υπόθεση του Γκασπάρ είναι ανεξάρτητη με το τι θα συμβεί με τον Ελαμπντελαουί. Ακόμα και αν μείνει ο Ομάρ, ο Γκασπάρ όπως τη φετινή σεζόν θα είναι στο ρόστερ ως μία εναλλακτική επιλογή για τα άκρα της άμυνας.