Ύμνοι Τσιρίλο για Τσιμίκα στην Ιταλία

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κώστα Τσιμίκα αναφέρθηκε ο Μπρούνο Τσιρίλο σε δηλώσεις του στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Ύμνοι Τσιρίλο για Τσιμίκα στην Ιταλία

Το εγκώμιο του Κώστα Τσιμίκα έπλεξε ο Μπρούνο Τσιρίλο. Ο Ιταλός πρώην αμυντικός των ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μίλησε στα μέσα ενημέρωσης της πατρίδας του με τα καλύτερα λόγια για τον άσο του Ολυμπιακού και το ενδιαφέρον της Νάπολι για την απόκτησή του.

«Έχει ένα σημαντικό προφίλ ποδοσφαιριστή. Μιλάμε για έναν νεαρό παίκτη που έχει δείξει την ποιότητά του. Έχει προοπτικές και παίζει σε έναν ρόλο που είναι δύσκολο να βρεθούν ποδοσφαιριστές με ανάλογα στοιχεία. Υπάρχει πολλή συζήτηση για τη Νάπολι και στο μέλλον θα δούμε τι θα συμβεί», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Πέραν αυτών, ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Καλιντού Κουλιμπαλί στη Νάπολι και το ενδεχόμενο πώλησης του Σενεγαλέζου κεντρικού αμυντικού από τους «παρτενοπέι» την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

«Αν ήμουν στη Νάπολι, θα κρατούσα τον Κουλιμπαλί, τον οποίο θεωρώ από τους καλύτερους αμυντικούς. Αν φτάσει μία αξιόλογη προσφορά για την πώλησή του, τότε πρέπει να βρουν εναλλακτικές λύσεις, αλλά θα πρέπει να είναι ένας ποδοσφαιριστής με ανάλογη ποιότητα στο παιχνίδι του. Επίσης, όσον αφορά την επίθεση θα έπαιρνα τον Τσίρο Ιμόμπιλε που τα τελευταία χρόνια είναι από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές», είπε.

Τέλος, για το σίριαλ με τη μεταγραφή του Λαουτάρο Μαρτίνες από την Ίντερ στην Μπαρτσελόνα, υπογράμμισε: «Δεν συζητείται η αξία του Λαουτάρο Μαρτίνες. Η Ίντερ έχει ξεκινήσει μία νέα πορεία, με έναν σπουδαίο προπονητή και σημαντικούς παίκτες. Εγώ θα κρατούσα τον Μαρτίνες στο Μιλάνο, αλλά όταν φτάνουν κάποιες πολύ καλές προτάσεις είναι πραγματικά δύσκολο να αρνηθείς».