Τα έχουν κάνει... αχταρμά οι Αιγύπτιοι με Μπενσαρκί, Ολυμπιακό και Τράμπζονσπορ

Οι Αιγύπτιοι τα έχουν μπερδέψει στα δημοσιεύματά τους, αφού από τη μία λένε για «μπάσιμο» του Ολυμπιακού και από την άλλη ότι οδεύει προς Τράμπζονσπορ.  

Τα έχουν κάνει... αχταρμά οι Αιγύπτιοι με Μπενσαρκί, Ολυμπιακό και Τράμπζονσπορ

Ας ξεκινήσουμε από τα στοιχεία που έχουμε για τον Ασράφ Μπενσαρκί. Δεν φέρεται να είναι ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού. Ναι μεν έχει εξεταστεί, αλλά δεν φαίνεται να είναι ο βασικός στόχος.

Οι Αιγύπτιοι έχουν «τρελαθεί» τις τελευταίες μέρες και τον μπλέκουν συνεχώς με τους «ερυθρόλευκους», τονίζοντας ότι από μέρα σε μέρα θα «σκάσει» πρόταση στη Ζάμαλεκ. Αυτό το λένε εδώ και τρεις εβδομάδες, αλλά ακόμα... τίποτα.

Σε γενικές γραμμές τα έχουν κάνει... αχταρμά. Για παράδειγμα, κυκλοφορούν δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες που θέλουν τον Ολυμπιακό να ετοιμάζεται για καλή προσφορά στη Ζάμαλεκ, αλλά λίγο νωρίτερα στα ρεπορτάζ τους τόνιζαν ότι η ομάδα που ενδιαφέρεται περισσότερο είναι η Τράμπζονσπορ και για αυτό τον λόγο έχει επιστρατευτεί και ο Μανουέλ Ντα Κόστα για να τον πείσει να πάει στην Τραπεζούντα. Άλλες πηγές λένε ότι οδεύει προς την Τραπεζούντα. Για τον Ολυμπιακό λένε ότι έχει επιστρατευτεί ο Ελ Αραμπί.

Τα τελευταία ρεπορτάζ από την Αίγυπτο μπλέκουν μεταξύ άλλων και τις Σταντάρ Λιέγης, Νις και Στρασμπούρ. Ένας «μύλος» ή καλύτερα ένας... αχταρμάς!

Στην Τουρκία πάντως χρίζουν φαβορί την Τράμπζονσπορ.