Φετφατζίδης: Η τοποθέτηση του ατζέντη του για τις τουρκικές «σειρήνες»

Ο ατζέντης του Γιάννη Φετφατζίδη, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, μίλησε σε τουρκική ιστοσελίδα για το μέλλον του πελάτη του.

Φετφατζίδης: Η τοποθέτηση του ατζέντη του για τις τουρκικές «σειρήνες»

Ο Γιάννης Φετφατζίδης πρωταγωνιστεί στον τουρκικό αθλητικό Τύπο των τελευταίων ημερών ως μεταγραφικός στόχος της Τραμπζονσπόρ, με ορισμένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι η ομάδα της Τραπεζούντας «θέλει να πυροδοτήσει βόμβα με την απόκτησή του».

Με αφορμή τα ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών, ο ατζέντης του μεσοεπιθετικού του Άρη, Γιάννης Ευαγγελόπουλος, κλήθηκε να σχολιάσει τα σενάρια που θέλουν τον πρώην άσο του Ολυμπιακού να συνεχίζει την καριέρα του στη γειτονική χώρα.

Εκείνος δεν θέλησε να επιβεβαιώσει ούτε να διαψεύσει τα εν λόγω δημοσιεύματα, τονίζοντας ότι θα εξετάσουν όποιες προτάσεις έχουν στα χέρια τους για τον Έλληνα ποδοσφαιριστή στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Ο Γιάννης πραγματοποιεί μια σπουδαία χρονιά. Από εκεί και πέρα θα ήταν καλύτερο να εξετάσουμε τις όποιες προτάσεις στο τέλος της σεζόν».

Τη φετινή περίοδο με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο 29χρονος διεθνής έχει πραγματοποιήσει 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας πανηγυρίσει 3 γκολ και μοιράσει 9 ασίστ.