Φεύγει από το «κάδρο» του Ολυμπιακού ο Μπενσαρκί

Ο Κουρτ της Μπρεστ έχει προσπεράσει για τα καλά την ιεραρχία στους εξτρέμ του Ολυμπιακού και ο Μπενσαρκί της Ζάμαλεκ έχει αρχίσει να φεύγει από το «κάδρο».

Φεύγει από το «κάδρο» του Ολυμπιακού ο Μπενσαρκί

Ξεκάθαρα ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την ενίσχυση των «φτερών» της επίθεσης είναι ο Γιοάν Κουρτ που μένει ελεύθερος από την Μπρεστ. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν κάνει την προεργασία τους, παρότι ο 30χρονος Γάλλος εξτρέμ έχει κι άλλες προτάσεις στα χέρια του, και ευελπιστούν ότι στο τέλος θα καταφέρουν να τον κάνουν δικό τους.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα στο μυαλό τους. Κάνουν αξιολόγηση των επιλογών που έχουν για τις πτέρυγες και αναλόγως πράττουν. Ο Ασράφ Μπενσαρκί για παράδειγμα είχε προταθεί. Μέχρι εκεί όμως...

Ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει καμία κίνηση ούτε προς τη Ζάμαλεκ ούτε προς την πλευρά του ποδοσφαιριστή, σύμφωνα με όσα λένε τόσο στην Αίγυπτο όσο και ο ατζέντης του Μαροκινού. Ο Μπενσαρκί για την ώρα πάει αρκετά πίσω, για να μην πούμε ότι φεύγει από το «κάδρο».

Για κάποιους άλλους έχει βγει οριστικά από τη λίστα, ωστόσο επειδή πολλά έχουν δει τα μάτια μας στο παρελθόν, με πιο πρόσφατο παράδειγμα του Γιασίν Μπενζιά, καλό είναι να μην απορρίπτουμε κανέναν. Με τα έως τώρα δεδομένα πάντως, για τους εξτρέμ έχει προκριθεί η περίπτωση του Κουρτ.