Το «ψάξιμο» του Οφόε και τα 3 εκατ. της Λιντς

Ο Βέλγος χαφ δεν έχει βρει ακόμα τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αν και η αγγλική ομάδα είναι διατεθειμένη να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού.

Το «ψάξιμο» του Οφόε και τα 3 εκατ. της Λιντς

Το μεγάλο… αγκάθι για τον Ολυμπιακό παραμένουν οι ποδοσφαιριστές που πρέπει να φύγουν από τον σύλλογο. Μία τέτοια περίπτωση είναι ο Βαντίς Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος χαφ έχει μπει στο… ψυγείο εδώ και αρκετό καιρό από τους Πειραιώτες και το έχει ζητηθεί να βρει ομάδα για να αποχωρήσει.

Ακόμα, ωστόσο δεν υπάρχει κάτι επίσημο για τον Οφόε που ήρθε στο μεγάλο Λιμάνι με υψηλές προσδοκίες και με τους «ερυθρόλευκους» να περιμένουν αρκετά απ’ αυτόν. Δεν τους δικαίωσε, αφού λίγο οι τραυματισμοί του και λίγο ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του είχαν ως αποτέλεσμα να μην μπορέσει να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Ο Οτζίτζα «ψάχνεται» για το μέλλον του και ο πιθανότερος προορισμός φαίνεται να είναι η Λιντς. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αγγλική ομάδα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει ένα ποσό κοντά στα 3 εκατ. ευρώ. Αυτά τα χρήματα ικανοποιούν τον Ολυμπιακό για να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή. Ο Οτζίτζα έχει παίξει στο παρελθόν σε Νόριτς και Ρόδεραμ.