«Ενδιαφέρεται για τον Λίνσεν η ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ σύμφωνα με τον Τύπο της Ολλανδίας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του εξτρέμ της Φίτεσε Μπράιαν Λίνσεν, ο οποίος το καλοκαίρι μένει ελεύθερος. 

«Ενδιαφέρεται για τον Λίνσεν η ΑΕΚ»

Το όνομα του Μπράιαν Λίνσεν φέρνουν στο προσκήνιο για την ΑΕΚ οι Ολλανδοί.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Τύπος της Ολλανδίας, η «Ένωση» φέρεται να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του εξτρέμ της Φίτεσε.

Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής είναι αρχηγός μάλιστα της ομάδας, ενώ το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, με τους συμπατριώτες του να εμπλέκουν μεταξύ άλλων και την ΑΕΚ στο παιχνίδι για την απόκτησή του.

Όπως αναφέρει ο ολλανδικός Τύπος: «Ο Λίνσεν μετά από μερικές εξαιρετικές σεζόν στο Άρνεμ έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της ΑΕΚ από την Αθήνα, όπως επίσης και ομάδων από το Βέλγιο και τη Γερμανία. Αυτοί οι σύλλογοι μάλιστα πιθανότατα να προσφέρουν περισσότερα χρήματα στον Λίνσεν, ωστόσο η Φέγενορντ, αν κινηθεί για την απόκτησή του, έχει ένα άλλο πλεονέκτημα: ο Λίνσεν είναι οπαδός της».

Ο Ολλανδός άσος αγωνίζεται ως αριστερός εξτρέμ και προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με 14 γκολ και 7 ασίστ σε συνολικά 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Κατά το παρελθόν έχει παίξει επίσης στις Γκρόνινγκεν, Χέρακλες, Φένλο, Μάαστριχτ και Φορτούνα Σιτάρντ.