Τα συμβόλαια που λήγουν και οι μεταγραφικοί στόχοι των Νέων του Ολυμπιακού

Έτοιμο έχουν στον Ολυμπιακό το σχέδιο για την ομάδα Νέων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ποια συμβόλαια λήγουν και που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του Πειραιά.

Τα συμβόλαια που λήγουν και οι μεταγραφικοί στόχοι των Νέων του Ολυμπιακού

Τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν κάνει και η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού. Και στην Ακαδημία εργάζονται πυρετωδώς όλο αυτό το διάστημα προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για την ομάδα Νέων οι Πειραιώτες γνωρίζουν ήδη τις θέσεις που θέλουν ενίσχυση.

Συγκεκριμένα το βασικό που θέλουν είναι έναν φορ και από εκεί ξεκινούν τα πάντα. Ψάχνουν για αριστεροπόδαρο στόπερ και όπως έχουμε γράψει ο Βασίλης Παυλίδης της Σάλκε είναι ο πρώτος που βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού. Επιπλέον στο μεγάλο λιμάνι θέλουν ένα δεξί μπακ και ένα αμυντικό χαφ για την ενίσχυση της ομάδας Νέων. Όσον αφορά στον επιθετικό στους Πειραιώτες έχει προταθεί και εξετάζεται ο Ντόστανιτς από τον Άγιαξ.

Για τον στόπερ οι "ερυθρόλευκοι" εκτός από τον Παυλίδη εξετάζουν και αρκετές περιπτώσεις από την Ελλάδα και κυρίως από ομάδες της δεύτερης κατηγορίας. Από 'κει και πέρα υπάρχει και το θέμα με τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών που ολοκληρώνονται. Σε αυτή την κατηγορία βρίσκονται πέντε παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους.

Ο λόγος για τους Εμιλιάνο Μπουλάρι, Απόστολο Μαρτίνη, Γιώργο Φέκκα, Νίκο Γκοτζαμανίδη και Τάσο Μποσκουίδη. Είναι οι πέντε ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαια τους και ακόμη δεν έχει γίνει κίνηση για το μέλλον τους. Από αυτούς τους πέντε οι τρεις θα μείνουν στον σύλλογο και την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αλλά και αυτό είναι σχετικό και θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από το τι παίκτες θα έρθουν.

Δηλαδή την επόμενη σεζόν στην ομάδα Νέων μπορούν να βρίσκονται τρεις ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί το 2001. Αν λοιπόν, για παράδειγμα αποκτηθεί ένας ξένος του 2001 τότε θα μείνουν δύο από τους παραπάνω Έλληνες. Το προσεχές διάστημα στον Ολυμπιακό θα δρομολογήσουν και αυτό το θέμα, αλλά ήδη ξέρουν τι θέλουν για την ακαδημία τους και ειδικά για την ομάδα Νέων που τη θεωρούν πολύ σημαντική.