«Τρελό» σενάριο για Φορτούνη από την Τουρκία

Η νεοφώτιστη Τσαϊκούρ Ριζεσπόρ φέρεται διατεθειμένη να προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του Έλληνα άσου.

«Τρελό» σενάριο για Φορτούνη από την Τουρκία

Στους Τούρκους έχει… γυαλίσει για τα καλά ο Κώστας Φορτούνης. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός πως μετά τη Μπεσίκτας και τους άλλους μεγάλους της γειτονικής χώρας ήρθε ακόμα ένα σενάριο. Αυτή τη φορά βέβαια μοιάζει να είναι πιο «τρελό» από τα προηγούμενα.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Τουρκία η Τσαϊκούρ Ρίζεσπόρ φέρεται να έχει στο… στόχαστρο της τον διεθνή μεσοεπιθετικό του Ολυμπιακού. Πρόκειται για τη νεοφώτιστη στη μεγάλη κατηγορία του τουρκικού πρωταθλήματος, η οποία, ωστόσο θέλει να επενδύσει αρκετά χρήματα έτσι ώστε να μπει σφήνα ανάμεσα στις μεγάλες δυνάμεις της χώρας. Μάλιστα σύμφωνα με το δημοσίευμα η Τσαϊκούρ μοιάζει να είναι διατεθειμένη ακόμα και να προσφέρει πάνω από 12 εκατ. ευρώ για τον Θεσσαλό άσο.

Το ρεπορτάζ των Τούρκων επισημαίνει πως ο Χασάν Κεμάλ Αϊντίν, πρόεδρος της Τσαϊκούρ έχει ήδη μιλήσει με τον Ολυμπιακό και έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της ομάδας του. «Δεν έχουμε προκαταλήψεις. Το ποδόσφαιρο είναι παγκόσμιο. Δεν έχει σημασία εάν ένας παίκτης αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Ελλάδος ή της Αρμενίας, αρκεί να ωφεληθεί η Ριζεσπόρ», τόνισε ο πρόεδρος των νεοφώτιστων.

Μάλιστα τα ρεπορτάζ στη γειτονική χώρα επισημαίνουν πως οι παράγοντες της Τσαϊκούρ έχουν στην ατζέντα τους και προγραμματισμένο ταξίδι για την Ελλάδα προκειμένου να κάνουν επαφές με τον Ολυμπιακό. Βέβαια, ο Χασάν Γιαβούζ, ο οποίος είναι εκπρόσωπος των νεοφώτιστων ήταν ειλικρινής και παραδέχτηκε πως δεν είναι εύκολο να δελεάσει τον Έλληνα άσο επισημαίνοντας: «Το πιο ρεαλιστικό είναι να πάρουμε παίκτες τέτοιους παίκτες τη σεζόν 2019-20, όταν θα έχουμε δείξει σε όλους τη δυναμική μας».