Ξαφνικά η Ζάμαλεκ κοντράρει τον Ολυμπιακό για Μπενσαρκί

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Assabah», η Ζάμαλεκ κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον 25χρονο Ασράφ Μπενσαρκί, ο οποίος βρίσκεται (και) στο στόχαστρο του Ολυμπιακού.

Ξαφνικά η Ζάμαλεκ κοντράρει τον Ολυμπιακό για Μπενσαρκί

Η Ζάμαλεκ είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της προκειμένου να διατηρήσει στις τάξεις της τον 25χρονο Ασράφ Μπενσαρκί και να βάλει τέλος στα σενάρια που θέλουν τον ποδοσφαιριστή να αποχωρεί από το Κάιρο για να συνεχίσει σε μία ευρωπαϊκή ομάδα την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η «Assabah», ενώ, παράλληλα, αναφέρει πως το όνομα του Μαροκινού φορ βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, όπως επίσης των Μονπελιέ, Νις, Στρασβούργο από την Γαλλία, της Τραμπζονσπόρ από την Τουρκία και της Σταντάρ Λιέγης από το Βέλγιο.

Όπως τονίζει, η Ζάμαλεκ είναι αρνητική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του ποδοσφαιριστή της και όλα θα ξεκαθαρίσουν από την συνάντηση που θα έχει ο παίκτης με τον πρόεδρο του συλλόγου της Αιγύπτου, Μορταδά Μανσούρ.

Τέλος, η «Assabah» πλέκει το εγκώμιο του Μπενσαρκί για την εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, την ταχύτητά του, αλλά και η ικανότητά του στο σκοράρισμα, ενώ σημειώνεται πως ο παίκτης μέτρησε την εφετινή αγωνιστική περίοδο εννέα γκολ και πέντε ασίστ σε 21 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.