«Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε θα παλέψουν για τον Ιντέγε»

Στο στόχαστρο των Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε έχει μπει ο Μπράουν Ιντέγε του Άρη σύμφωνα με δημοσιεύματα της Τουρκίας που αναφέρουν πως οι δύο μεγάλες ομάδες της χώρας αναμένεται να δώσουν μάχη για την υπογραφή του Νιγηριανού επιθετικού. 

«Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε θα παλέψουν για τον Ιντέγε»

Νέες... σειρήνες από την Τουρκία για τον Μπράουν Ιντέγε.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και τα αντίστοιχα ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα, ο επιθετικός του Άρη μετά την Μαλάτιασπορ, μπήκε στο στόχαστρο των δύο μεγαθήριων της Τουρκίας, της Γαλατασαράι και της Φενέρμπαχτσε.

Άρης: Νέο ενδιαφέρον της Μαλάτιασπορ για Ιντέγε

Ο Νιγηριανός σέντερ φορ της ομάδας της Θεσσαλονίκης, το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην Ελλάδα, υπογράφοντας μονοετές συμβόλαιο με τον Άρη, ωστόσο το μέλλον του στους "κίτρινους" μόνο σίγουρο δεν θεωρείται.

Μάλιστα, οι συμπατριώτες του στα ρεπορτάζ τους θεωρούν σίγουρη την αποχώρησή του από τον Άρη και όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, ο 31χρονος στράικερ έχει προσελκύσει τα βλέμματα των Φενερμπαχτσέ και Γαλατάσαραϊ που αποτελούν τις δύο μεγάλες του τουρικού πρωταθλήματος.

Ιντέγε: «Δεν ξέρω, ακόμα, αν θα μείνω στον Άρη...»

Όπως αναφέρουν μάλιστα τα δημοσιεύματα, η Γαλατασαράι και η Φενέρμπαχτσε εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Μπράουν Ιντέγε και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι να... κονταροχτυπηθούν για την απόκτηση του.

Τέλος, οι Τούρκοι στα ρεπορτάζ τους παραθέτουν το βιογραφικό του Ιντέγε, ο οποίος πέρασε και από τον Ολυμπιακό, ενώ στην καριέρα του κατά το παρελθόν έχει παίξει επίσης σε Ντιναμό Κιέβου, Γουέστ Μπρομ και Τιαντζίν Τέντα.

Την φετινή σεζόν και πριν την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Νιγηριανός μέτρησε 26 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 9 γκολ και 1 ασίστ με τη φανέλα του Άρη.