Ο Λάζαρος «έφτιαξε» τον Φορτούνη, τι ισχύει με το μέλλον του

Το fosonline.gr έχει το παρασκήνιο της συνύπαρξης των δύο κορυφαίων Ελλήνων ποδοσφαιριστών, πως είδε ο Θεσσαλός χαφ τη μεταγραφή του 31χρονου άσου.

Ο Λάζαρος «έφτιαξε» τον Φορτούνη, τι ισχύει με το μέλλον του

Από την ημέρα που ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον Ολυμπιακό το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στο επικοινωνιακό σκέλος αυτής της μετακίνησης. Δεν αμφιβάλλει κανείς πως επικοινωνιακά πράγματι πρόκειται για μία πολύ κίνηση που προκάλεσε πλήγμα σε έναν από τους βασικούς αντιπάλους της ομάδας του Πειραιά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το θέμα, όμως, έχει να κάνει και με το αγωνιστικό κομμάτι. Εκεί είναι που η ομάδα του Πειραιά θέλει την ερχόμενη σεζόν να πάρει πράγματα από τον διεθνή άσο. Αποκτώντας, άλλωστε τον MVP του πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε φιλοδοξεί να έχει κέρδη εντός των τεσσάρων γραμμών. Ο Ολυμπιακός έχει ως βασικό του στόχο την ερχόμενη σεζόν να φτιάξει μία ομάδα που θα την απαρτίζουν κατά κύριο λόγο Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά και ξένοι από την ελληνική αγορά.

Η μετακίνηση του Χριστοδουλόπουλου όπως είναι λογικό ήχησε αρκετά καλά στα αυτιά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών της ομάδας του Πειραιά. Από τους πρώτους που είδε αυτή τη μεταγραφή με πολύ καλό μάτι είναι ο Κώστας Φορτούνης. Οι δυο τους διατηρούν εξαιρετική σχέση και επικοινώνησαν για τις καθιερωμένες ευχές και όχι μόνο. Ο Θεσσαλός χαφ «φτιάχτηκε» πολύ με τη μεταγραφή του Λάζαρου, αφού και γι’ αυτόν είναι ό,τι καλύτερο να έχει στην ίδια ομάδα παίκτες υψηλής ποιότητας που θα τον βοηθήσουν.

Κατά πολλούς αυτοί οι δύο είναι καλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές στις θέσεις τους. Ο Φορτούνης τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και δεν ήταν καλή είχε 11 γκολ και 14 ασίστ, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος είχε 16 γκολ και 4 ασίστ (οι αριθμοί αφορούν σε όλες τις διοργανώσεις). Η μεταγραφή του 31χρονου άσου έχει ανεβάσει πολύ τον Θεσσαλό χαφ, ο οποίος θεωρεί πως θα είναι ιδανικό να συνεργαστεί με τον πολυτιμότερο ποδοσφαιριστή του ελληνικού πρωταθλήματος. Της ίδιας άποψης είναι και ο Λάζαρος, ο οποίος εκτιμάει πολύ τον Φορτούνη.

Σε αυτό το σημείο μπορεί να αναρωτηθεί κάποιος και δίκαια «μα ο Φορτούνης δεν θα φύγει από τον Ολυμπιακό;». Έχουμε γράψει και στο «ΦΩΣ» πριν μερικές εβδομάδες πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ζητήσει από τον Θεσσαλό να φέρει πρόταση για να φύγει και πως ο ίδιος δεν «καίγεται» να φύγει από την ομάδα του Πειραιά. Θα το κάνει μόνο για μία καλή ευρωπαϊκή ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο «Φόρτου» θα μείνει ακόμα και με μειωμένες αποδοχές γνωρίζοντας πως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα χωρίς το Champions League.

Εκτός φυσικά αν έρθει κάποια ομάδα από προηγμένο πρωτάθλημα, ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Ολυμπιακού (πάνω από 10 εκατ. ευρώ) και του Φορτούνη και εκείνος φύγει. Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι τέτοιο και ο διεθνής μεσοεπιθετικός έχει δει με πολύ καλό μάτι το πρότζεκτ της νέας χρονιάς και τη συνύπαρξη του με τον Λάζαρο.