Παναιτωλικός: Αναβαθμίστηκαν οι εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο της ομάδας (vid)

Η ΠΑΕ Παναιτωλικός προχώρησε στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του αθλητικού της κέντρου.

Παναιτωλικός: Αναβαθμίστηκαν οι εγκαταστάσεις στο αθλητικό κέντρο της ομάδας (vid)

Στον Παναιτωλικό εδώ και χρόνια, δίνουν μεγάλη βαρύτητα στις υποδομές και στις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Μάλιστα πρόσφατα η ΠΑΕ προχώρησε στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων του αθλητικού της κέντρου.

«Η βελτίωση της ποιότητας των αγωνιστικών χώρων που χρησιμοποιεί η ομάδα μας, ήταν ένας από τους στόχους που μπήκαν πριν ένα χρόνο. Στο κεντρικό γήπεδο Παναιτωλικού και στα βοηθητικά του Αθλητικού Κέντρου Emileon.

Με τη βοήθεια ειδικών, εκπονήθηκε ένα στρατηγικό πρόγραμμα αναβάθμισης των υφιστάμενων γηπέδων σε επίπεδο τέτοιο που να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα standards που θέτει η UEFA. Με εργασίες βελτίωσης των εδαφολογικών και αποστραγγιστικών υποδομών, με νέες ποικιλίες υψηλού επιπέδου. Προστατεύοντας το περιβάλλον, με την ελαχιστοποίηση χρήσης χημικών σκευασμάτων και με εγκεκριμένα φυτοπροστατευτικά. Με την αγορά νέων, σύγχρονων μηχανημάτων.

Σε όλα αυτά προστέθηκε η επέκταση των αγωνιστικών χώρων με εξασφάλιση έκτασης 25 στρεμμάτων όμορων στο Emileon και την κατασκευή τριών γηπέδων, που είναι σχεδόν έτοιμα.

Με τις παρεμβάσεις αυτές, οι νέοι χλοοτάπητες προσφέρουν μεγαλύτερη ασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και υψηλή προστασία από τραυματισμούς που σχετίζονται με το γήπεδο. Αναδεικνύουν την χρηστικότητα των γηπέδων και βελτιώνουν την εικόνα που αυτά παρουσιάζουν.

Οι εγκαταστάσεις μας αξιολογήθηκαν στις κορυφαίες της ελληνικής περιφέρειας σύμφωνα με την έκθεση του τεχνικού Συμβούλου της UEFA και ο Παναιτωλικός μπαίνει στην elite των αγωνιστικών επιφανειών των Super League» αναφέρει χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Δείτε το video από την εικόνα των γηπέδων του Παναιτωλικού μετά την αναβάθμιση στο αθλητικό κέντρο