ΑΕΚ: Προπόνηση 52 μέρες μετά!

«Πρώτη» και για την ΑΕΚ σήμερα (6/5) το πρωί. Οι ποδοσφαιριστές του Μάσιμο Καρέρα επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα και προπονήθηκαν για πρώτη φορά ύστερα από 52 ημέρες.

ΑΕΚ: Προπόνηση 52 μέρες μετά!

«Πρώτη» και για την ΑΕΚ σήμερα (6/5) το πρωί. Οι ποδοσφαιριστές του Μάσιμο Καρέρα επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο και προπονήθηκαν για πρώτη φορά ύστερα από 52 ημέρες.

Μάλιστα, ο συνεργάτης του Ιταλού προπονητή, Τζόρτζιο Ντ'Ουρμπάνο μίλησε αναλυτικά στους παίκτες για το πλάνο και το τι πρέπει να προσέξουν.

Φυσικά η προπόνηση σύμφωνα με τους νέους κανόνες λόγω της πανδημίας, ωστόσο το σημαντικό είναι πως ύστερα από δυο μήνες, οι «κιτρινόμαυροι» πάτησαν γήπεδο.

Μάλιστα ο στενός συνεργάτης του προπονητή της ΑΕΚ Μάσιμο Καρέρα, Τζόρτζιο Ντ'Ουρμπάνο, εξήγησε στους παίκτες της Ένωσης τους νέους κανόνες βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου και στη συνέχεια οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν την προπόνηση.

«Σπάτα, 52 μέρες μετά! Πρώτη προπόνηση σε ειδικές συνθήκες... κορονοϊού, μετά τις 14 Μαρτίου. Με τον Τζόρτζιο Ουρμπάνο να εξηγεί, ξεκινώντας από το πρώτο γκρουπ, τους νέους κανόνες βάσει του υγειονομικού πρωτόκολλου.

«Αυτές είναι οι νέες συνθήκες που πρέπει όλοι να σεβαστούμε. Λυπάμαι, αλλά όποιος δεν ακολουθεί τους κανόνες είτε από τους παίκτες είτε από το σταφ, θα μένει εκτός προπόνησης», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα της ΠΑΕ στα social media.