ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα για τα τεστ! (vid)

Προπονητές, ποδοσφαιριστές και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος της ΑΕΚ βρέθηκαν τη Δευτέρα (4/5) στα Σπάτα και υποβλήθηκαν σε τεστ κορονοϊού ενόψει της επιστροφής της ομάδας στις προπονήσεις.

ΑΕΚ: Επιστροφή στα Σπάτα για τα τεστ! (vid)

Έπειτα από 50 ημέρες, προπονητές, ποδοσφαιριστές και μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν και πάλι στο αθλητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα, καθώς ενόψει της επιστροφής στις προπονήσεις (σε γκρουπ σε πρώτη φάση) άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ για τον ιό Covid-19.

Πρώτοι στο προπονητήριο έφτασαν ο Μάσιμο Καρέρα, οι συνεργάτες του, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας Ίλια Ιβιτς και ο διευθυντής του ποδοσφαιρικού Βασίλης Δημητριάδης, οι οποίοι πραγματοποίησαν μίτινγκ για να συντονίσουν τα επόμενα βήματα της επιστροφής στις προπονήσεις.

Ακολούθησαν οι αφίξεις των ποδοσφαιριστών, οι οποίοι υποβλήθηκαν στο τεστ χωρίς καν να χρειαστεί να μπουν στις εγκαταστάσεις, με το ειδικό συνεργείο να τους παίρνει δείγμα ακόμη και μέσα από τα αυτοκίνητά τους. Πριν αποχωρήσουν και πάλι, άπαντες παρέλαβαν από το τιμ των φροντιστών το αθλητικό υλικό, αλλά και το απαραίτητο υγειονομικό υλικό από τους φυσιοθεραπευτές.

Επίσης, νωρίς το μεσημέρι τοποθετήθηκε στην είσοδο του προπονητηρίου η ειδική μπάρα θερμομέτρησης που αγόρασε η ΠΑΕ ΑΕΚ, στο πλαίσιο της σειράς ενεργειών που γίνονται για την ασφαλή επάνοδο της ομάδας στις προπονήσεις.