Βράνιες: «Θα συνεχίσω να... πεθαίνω σε κάθε παιχνίδι για την ΑΕΚ!»

Ο Όγκνιεν Βράνιες μίλησε για την αφοσίωσή του στην ομάδα της ΑΕΚ, αλλά και στην επιστροφή του ίδιου και των συμπαικτών του στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για πρώτη φορά ύστερα από δύο και πλέον μήνες.

Βράνιες: «Θα συνεχίσω να... πεθαίνω σε κάθε παιχνίδι για την ΑΕΚ!»

Σε Μέσο της πατρίδας του μίλησε ο Όγκνιεν Βράνιες και αναφέρθηκε στην αφοσίωσή του στην ΑΕΚ, εκθειάζοντας τους «κιτρινόμαυρους» οπαδούς και υποσχόμενος ότι θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ομάδα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα atvbl.com της Βοσνίας, ο δυναμικός στόπερ της «Ένωσης» πληροφορήθηκε για το γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη «κιτρινόμαυρη» ενδεκάδα των τελευταίων 20 ετών από ελληνικό σάιτ και δήλωσε τα ακόλουθα:

«Πρέπει να παραδεχθώ ότι είμαι λίγο έκπληκτος, αλλά είναι τιμή μου. Η ΑΕΚ είναι ένας σύλλογος με μεγάλη παράδοση. Ένας από τους μεγαλύτερους και για μένα ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα. Είμαι περήφανος που επιλέχθηκα στην καλύτερη ομάδα τα τελευταία 20 χρόνια. Ξέρω πόσο πολύ ήθελαν οι οπαδοί της ΑΕΚ ένα πρωτάθλημα και ξέρω ότι τους κάναμε χαρούμενους.

Για μένα αυτό είναι επίσης υποχρέωση, να συνεχίσω να κάνω ό,τι καλύτερο στο γήπεδο φορώντας τη φανέλα της ΑΕΚ. Μπορώ να υποσχεθώ σε όλους όσους αγαπούν αυτό το κλαμπ ότι θα συνεχίσω να... πεθαίνω σε κάθε παιχνίδι για αυτά τα χρώματα».

Από κει και πέρα, ο Βράνιες μίλησε για την επιστροφή του ίδιου και των συμπαικτών του στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων τη Δευτέρα (4/5): «Κάναμε τεστ σήμερα και σε δύο ημέρες (σ.σ. Τετάρτη) ξεκινάμε προπονήσεις. Είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα και χαίρομαι που η κατάσταση της υγείας στην Ελλάδα είναι καλή.

Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να επιστρέψουμε στον πραγματικό ανταγωνιστικό ρυθμό προπονήσεων. Κάναμε προπονήσεις στο σπίτι, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να διατηρηθεί η φόρμα που απαιτείται για να παίξεις σε έναν αγώνα. Ωστόσο είμαι πεπεισμένος ότι θα είμαστε όλοι σωστοί αγωνιστικά πολύ σύντομα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το πρωτάθλημα πρέπει να συνεχιστεί έως τις 15 Ιουνίου».