Ξάνθη: Απολύμανση στο προπονητικό κέντρο, αύριο (5/5) η επιστροφή στις προπονήσεις

Όλα τα απαραίτητα μέτρα παίρνουν στις τάξεις της Ξάνθης ενόψει της επιστροφής στις προπονήσεις αύριο (5/5), καθώς στο προπονητικό κέντρο της ομάδας πραγματοποιήθηκε απολύμανση σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

Ξάνθη: Απολύμανση στο προπονητικό κέντρο, αύριο (5/5) η επιστροφή στις προπονήσεις

Σε ρυθμούς προπονήσεων κινούνται σιγά σιγά στις τάξεις της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό με δελτίο Τύπου της η ακριτική ομάδα, η επιστροφή στις προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του συλλόγου έχει προγραμματιστεί για αύριο (5/5).

Παράλληλα οι Θρακιώτες ενημέρωσαν ότι πραγματοποιήθηκε σήμερα (4/5) απολύμανση σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης.

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ενημέρωσή της η ΠΑΕ Ξάνθη:

«Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή στα γήπεδα και τις προπονήσεις σύμφωνα με τα νέα δεδομένα και τις κυβερνητικές εξαγγελίες στην Xanthi FC.

Το πρωινό της Δευτέρας (4/5) απολυμάνθηκαν όλοι οι εσωτερικοί χώροι του προπονητικού κέντρου της ομάδας σε συνεργασία με τον δήμο Ξάνθης, τους υπεύθυνους και τους εργαζόμενους του οποίου ευχαριστεί θερμά ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ για την άμεση ανταπόκριση και την υλοποίηση του σχετικού αιτήματος.

Από την Τρίτη σε μικρά γκρουπ ο Νίκος Καραγεωργίου και οι συνεργάτες του θα γυμνάσουν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα γήπεδα, μετά τη μεγάλη περίοδο των ατομικών προπονήσεων της καραντίνας».