ΟΦΗ: Επιστροφή στις προπονήσεις τη Δευτέρα, 11 Μαΐου

Σε ρυθμό προπόνησης θα επιστρέψουν την προσεχή Δευτέρα, 11 Μαΐου, οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ, όπως γνωστοποίησε σήμερα η κρητική ΠΑΕ.

ΟΦΗ: Επιστροφή στις προπονήσεις τη Δευτέρα, 11 Μαΐου

Το πρώτο βήμα για την επιστροφή του οργανισμού του ΟΦΗ στην κανονικότητα έγινε σήμερα Δευτέρα (4/5), καθώς πάρθηκε η απόφαση επιστροφής των ποδοσφαιριστών της ομάδας σε ρυθμό προπόνησης την επόμενη εβδομάδα.

Η απόφαση πάρθηκε μετά τη χαλάρωση των μέτρων ασφαλείας για τον κορονοϊό και οι παίκτες ενημερώθηκαν από την ΠΑΕ να γυρίσουν στις... επάλξεις την προσεχή Δευτέρα, 11 Μαΐου.

Βεβαίως ο τρόπος των προπονήσεων θα εναρμονιστεί με τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις κυβερνητικές και υγειονομικές αρχές της χώρας, με τους παίκτες να χωρίζονται σε μικρά γκρουπ και να γυμνάζονται με προφυλάξεις.

Μέχρι τις 11/5 θα έχουν πραγματοποιηθεί και εργομετρικά τεστ για όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ενημερώθηκαν να έχουν μεταβεί στην Κρήτη το αργότερο μέχρι την Κυριακή, 10/5.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη, 6/5, αναμένεται να επιστρέψουν στο Ηράκλειο ο Γιάννης Σαμαράς, ο Νίκος Νιόπλιας και το τεχνικό τιμ μαζί με το ιατρικό επιτελείο της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.