Η απάντηση της ΠΑΕ Άρης στον Λάρσον: «Οι ξένοι μπερδεύουν δόσεις συμβολαίων με μισθούς»

Δεν άργησε η απάντηση της ΠΑΕ Άρης σε όσα δήλωσε στην πατρίδα του ο Σουηδός φορ της ομάδας Ντάνιελ Λάρσον.

Η απάντηση της ΠΑΕ Άρης στον Λάρσον: «Οι ξένοι μπερδεύουν δόσεις συμβολαίων με μισθούς»

H ΠΑΕ Άρης πήρε θέση για όσα υποστήριξε ο επιθετικός της ομάδας Ντάνιελ Λάρσον σε συνέντευξή του στη Σουηδία.

Όπως υποστηρίζουν στον Άρη, οι ξένοι ποδοσφαιριστές έχουν την τάση να μπερδεύουν τους μισθούς με τις δόσεις των συμβολαίων τους.

Στη διαρροή της η ΠΑΕ σημείωσε πως «στις δηλώσεις του εννοούσε τον μισθό που είναι τα… ψίχουλα για παίκτες. Αύριο για παράδειγμα εξοφλείται τη δόση συμβολαίου Γενάρη».

Μάλιστα από την ΠΑΕ Άρης τονίζεται ότι ο Λάρσον είχε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας και τους μετέφερε ότι «αγαπώ να παίζω ποδόσφαιρο εδώ».

Λάρσον: «Έχουμε να πληρωθούμε ολόκληρο μισθό από τον περασμένο Οκτώβριο»

O Σουηδός επιθετικός της ομάδας της Θεσσαλονίκης σε συνέντευξη στην πατρίδα του είχε πει μεταξύ άλλων:

«Ακόμα και πριν από τον κορονοϊό η κατάσταση ήταν τέτοια που φαινόταν ότι δεν παίρνουμε χρήματα. Η τελευταία φορά που πληρωθήκαμε ολόκληρο τον μισθό ήταν τον περασμένο Οκτώβριο.

Προκάλεσε οργή στην αρχή αυτό το πράγμα. Όμως έπειτα σκέφτεσαι ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι περισσότερο. Τώρα δεν είναι η περίοδος να αναζητήσεις βοήθεια. Μακάρι όταν ξεκινήσουμε πάλι τη δουλειά να πληρωθούμε.

​Και να ρωτήσω τι διάολο γίνεται με τα χρήματά μου, θα πάρω την απάντηση να μην ανησυχώ και ότι θα πληρωθώ. Αυτά τα λόγια όμως δεν βοηθούν ιδιαίτερα. Δεν μπορώ ωστόσο να κάνω κάτι παραπάνω αυτή τη στιγμή. Προφανώς και θα μπορούσε να γίνει κουβέντα για απεργία, όμως είναι δύσκολο να συντονίσεις μια ολόκληρη ομάδα».