Μποροβήλος: «Μην καταστρέψουμε δύο σεζόν για να σώσουμε μία»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος μίλησε για τη σεζόν που έχει διακοπεί, αλλά και για την επόμενη.

Μποροβήλος: «Μην καταστρέψουμε δύο σεζόν για να σώσουμε μία»

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στην ΕΡΤ για την τύχη της σεζόν που έχει διακοπεί. Παράλληλα ο παράγοντας της ομάδας της Αρκαδίας αναφέρθηκε και στην επόμενη σεζόν.

«Το μόνο που παίζει ρόλο είναι η υγεία των ποδοσφαιριστών. Σε καμία περίπτωση δεν θα τολμούσαμε να βάλουμε πάνω από την υγεία τους το οτιδήποτε. Είτε είναι το πρωτάθλημα είτε είναι οι προπονήσεις. Μιλάμε για μία μακρά διαδικασία. Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Πρόκειται για μια διαδικασία ‘βλέποντας και κάνοντας’. Σε πρώτη φάση ξεκινάμε τις προπονήσεις την Τρίτη (05/05).

Είμαστε αποφασισμένοι όλοι να δούμε πως θα ξεκινήσουμε, να εφαρμόσουμε τα μέτρα τα οποία μας υποχρεώνει η Πολιτεία για να προχωρήσουμε. Θα εφαρμοστούν πλήρως όλα τα μέτρα. Πάμε βήμα-βήμα. Θέλαμε να ξεκινήσουμε τις ατομικές προπονήσεις και αν πάνε καλά όλα στη συνέχεια, θα δούμε αν μπορούμε να προχωρήσουμε περισσότερο», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ο Γιώργος Μποροβήλος είπε: «Η UEFA αφήνει την κάθε Λίγκα και Ομοσπονδία να αποφασίσει αυτή τον πρωταθλητή και ποιες ομάδες θα υποβιβαστούν. Εχει κάθε δικαίωμα να επέμβει αν δεν είναι τεκμηριωμένα όλα αυτά. Δεν έχουμε αποφασίσει ως Σούπερ Λιγκ το πως θα βγει η τελική κατάταξη της βαθμολογίας. Υπάρχουν σκέψεις και προτάσεις αλλά θα το αποφασίσει η Λίγκα. Αν όλα πάνε καλά, σαφώς οι αγώνες θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί μέχρι 31 Ιουλίου. Δεν είναι μόνο απόφαση της UEFA είναι και η λογική που λέει ότι δεν μπορούμε να καταστρέψουμε δύο σεζόν για να σώσουμε μία. Προκειμένου να μην ‘ακρωτηριαστεί' η φετινή», κατέληξε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης.