Ολυμπιακός: Η αλήθεια πίσω από το υποτιθέμενο «όχι» του Ζίφκοβιτς

Σύμφωνα με τους Πορτογάλους, ο Άντριγια Ζίφκοβιτς της Μπενφίκα είπε «όχι» σε πρόταση του Ολυμπιακού. Μόνο που υπάρχει μία... λεπτομέρεια που αλλάζει εντελώς την ουσία του συγκεκριμένου ρεπορτάζ.

Ολυμπιακός: Η αλήθεια πίσω από το υποτιθέμενο «όχι» του Ζίφκοβιτς

«Ο Άντριγια Ζίφκοβιτς αρνήθηκε να πάει στον Ολυμπιακό». Αυτό έγραψαν την Παρασκευή (1/5) οι Πορτογάλοι, παρασυρόμενοι προφανώς από μερίδα του ελληνικού Τύπου που είχε ως ρεπορτάζ ότι ο Σέρβος εξτρέμ από τον Ιανουάριο είχε κόψει κάθε συζήτηση για πιθανή παρουσία του στην ελληνική Super League.

Ο Σέρβος εξτρέμ όντως είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» τον χειμώνα. Στην αναζήτηση του «αντι-Ποντένσε» τον Ιανουάριο, ένα από τα ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν και του Ζίφκοβιτς, ο οποίος δεν υπολογιζόταν (ούτε τώρα υπολογίζεται) από την Μπενφίκα.

Τότε λοιπόν ο Ζίφκοβιτς μέσω του μάνατζέρ του είχε διαμηνύσει ότι δεν τον ενδιαφέρει η προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος. Τρεις μήνες μετά λοιπόν οι Πορτογάλοι ανέδειξαν ξανά το θέμα του Σέρβου και τον έμπλεξαν πάλι με τον Ολυμπιακό. Να θυμίσουμε ότι και πριν από δύο εβδομάδες είχαν ξαναγράψει κάτι περί Ζίφκοβιτς και Ολυμπιακού, αλλά και τότε αυτό που γνωρίζαμε ήταν ότι οι Πειραιώτες δεν ασχολούνται με την περίπτωσή του.

Κατά συνέπεια, όσα γράφουν οι Πορτογάλοι περί «όχι» του Ζίφκοβιτς σε πρόταση των Πειραιωτών δεν ισχύουν. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός ουδέποτε προσέγγισε την Μπενφίκα για τον Σέρβο. Οπότε ίσως να έχουν μείνει κάποια επεισόδια πίσω οι Ίβηρες...