Κούγιας σε Θωμαΐδη: «Είσαι ένα φερέφωνο»

Η κόντρα Αλέξη Κούγια, Κυριάκου Θωμαΐδη καλά κρατεί. Σήμερα (1/5) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε νέα ανακοίνωση κατά του δημοσιογράφου.

Κούγιας σε Θωμαΐδη: «Είσαι ένα φερέφωνο»

Η κόντρα Αλέξη Κούγια, Κυριάκου Θωμαΐδη καλά κρατεί. Σήμερα (1/5) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε νέα ανακοίνωση κατά του δημοσιογράφου.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του Αλέξη Κούγια

«Σαγόνια καλό μήνα!

Καλή εργατική πρωτομαγιά!

Το βέβαιο είναι ότι εσύ σήμερα δεν γιορτάζεις, γιατί στα επαγγέλματα δεν αναφέρεται η συκοφαντική δυσφήμιση δια του τύπου, παράνομη πράξη, που είναι το δικό σου επάγγελμα και για την οποία δεν γνωρίζω πόσες φορές έχεις καταδικαστεί και πόσα χρήματα έχουν πληρώσει για σένα οι άτυχοι παλιοί εργοδότες σου, εγώ έχω στα χέρια μου πολλές αποφάσεις.

Σαγόνια απ’ ότι βλέπω έχεις χάσει τον ύπνο σου. Με συκοφαντείς στις 2 τα ξημερώματα. Με συκοφαντείς στις 7 η ώρα το πρωί. Σε βλέπω πάλι στη γνωστή κλινική…

Ρε Σαγόνια παλιότερα είχες και κάποια αξία, ήσουν το φερέφωνο μεγάλων προσωπικοτήτων όπως ο Νίκος Πατέρας, ο Αχιλλέας Μπέος, ο Γιώργος Τσακογιάννης, ο Σωτήρης Βοργιάς, ο Γιώργος Σπανέας και τώρα κοίτα που κατάντησες…

Προκειμένου να έχεις να γράψεις κάτι άσχημο για μένα, χωρίς να έχεις τολμήσει έστω και μία φορά να γράψεις το ονοματεπώνυμό μου, κατάντησες να είσαι το φερέφωνο ορισμένων νούμερων πεινασμένων, που χρωστάνε σε όσους μπασκετμπολίστες μιλάνε ελληνικά και ξένα από τη Λάρισα, έγινες το φερέφωνο ενός υπαλλήλου βουλευτού από τη Λάρισα, λες και αυτά τα μισόλογα σου ενδιαφέρουν κανένα σοβαρό άνθρωπο.

Κάτι παράνομο και άσχημο για μένα μπορείς να γράψεις με το ονοματεπώνυμου μου που να αφορά όλη μου τη ζωή;

Κάτι παράνομο και άσχημο που να αφορά την επαγγελματική μου ζωή μπορείς να γράψεις;

Κάποια επαγγελματική μου αποτυχία στις χιλιάδες υποθέσεις που έχω χειριστεί επί 46 χρόνια μπορείς να αναφέρεις;

Κάτι παράνομο και άσχημο στην προσωπική μου ζωή μπορείς να αναφέρεις;

Κάτι παράνομο και άσχημο στην οικογενειακή μου ζωή μπορείς να αναφέρεις;

Κάτι παράνομο και άσχημο στην στενά προσωπική μου ζωή μπορείς να αναφέρεις;

Ρε Σαγόνια, εμένα όλη μου η ζωή λόγω και του αντικειμένου της δικηγορίας στο οποίο ασκώ το λειτούργημα μου και λόγω των επωνύμων και ιδιαίτερα ισχυρών αντιπάλων των ανθρώπων που με εμπιστεύτηκαν να τους βοηθήσω στις υποθέσεις τους βρίσκεται στο μικροσκόπιο κάθε μέρα και κάθε λεπτό.

Όλοι ο αντίπαλοι των πελατών μου (οι οποίοι και οι ίδιοι ήταν πολύ ισχυροί) εκτός από χρήματα είχαν ιδιόκτητους τηλεοπτικούς σταθμούς, ιδιόκτητα ραδιόφωνα, ιδιόκτητες εφημερίδες, ιδιόκτητα sites, τεράστια πολιτική δύναμη και δεν βρήκαν το παραμικρό άσχημο για μένα σε οτιδήποτε κι αν κάνω.

Έψαξαν τα πάντα από τότε που γεννήθηκα και στο τέλος κατέληξαν στις δύσκολες υποθέσεις τους είτε να με κάνουν δικηγόρο τους είτε να θέλουν να γίνουμε φίλοι.

Μία μέρα της δικής μου ζωής δεν είναι η ζωή όλων σας.

Κάτσε τώρα εσύ στις αϋπνίες σου, στα υπαρξιακά σου προβλήματα και μείνε όλη την ημέρα και όλη τη νύχτα να μιλάς, για να γράψεις κάτι που νομίζεις εσύ ότι είναι άσχημο για μένα, χωρίς όμως να τολμάς να αναφέρεις το ονοματεπώνυμο μου, όπως κάνω εγώ για σένα αποκαλύπτοντας τις βρωμιές σου, με τον κακομοίρη τον Παναγόπουλο, με τον διευθυντή του νεκροταφείου Παπάγου τον Μαλλάτο και με κάτι νούμερα από τη Λάρισα, που σου λένε και γράφεις που κοιμάμαι, τι ρούχα φοράω όταν τρέχω για να γυμναστώ στους δρόμους της Λάρισας και νομίζεις ότι έτσι με δυσφημείς.

Σαγόνια, όλοι πλέον έχουν καταλάβει ότι είσαι πλέον ένα φερέφωνο και τίποτα άλλο και όπως μου λένε από τότε που άρχισα να ανεβάζω στο siteτης ΑΕΛ ως ιδιοκτήτης και Πρόεδρος της ποιος είσαι και τι κάνεις, ειδικά στους νεότερους, όλο και λιγότεροι ασχολούνται με σένα και όπως μου λένε τίποτα από αυτά που αναφέρεις για μένα με υπονοούμενα δεν τα ασναπαράγει κανείς.

Σαγόνια και πάλι καλό μήνα.

Θέλω να σε ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά γιατί, μετά από εκείνη την χωρίς λόγο συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον μου, μου έδωσες τη δυνατότητα να αποκαλύψω δημοσίως αυτά που έχω πει σε όλα τα δικαστήρια για σένα και τα κατά καιρούς αφεντικά σου, και δεν εννοώ τον Ιβάν Σαββίδη, και η συνέχεια αύριο με την υπόθεση Ζωγράφου.

Υ.Γ. Βλέπω μεγάλη αϋπνία για σένα και για τον Γιάννη τον Παπαδόπουλο και για τον Τσιακατούρα τον ευυπόληπτο επιχειρηματία, που δυστυχώς λόγω Γιάννη Παπαδόπουλου έμπλεξε με όλες τις βρωμιές.

Και μια συμβουλή: Η κυτταρίτιδα στην πλάτη φεύγει μόνο με γυμναστική και δίαιτα και όχι με αστακομακαρονάδες, που σχεδόν την τρως εσύ όλη και πάντοτε πληρώνει ο άλλος και με μόνη σωματική άσκηση την καθημερινή σου δραστηριότητα να συνεργάζεσαι με όλους τους αποτυχημένους και με όλα τα κατακάθια της κοινωνίας και να γίνεσαι το φερέφωνο τους στη συκοφαντική δυσφήμιση επιτυχημένων και ευτυχισμένων στη ζωή τους και με ό,τι άλλο ασχολούνται ανθρώπων».