Καραδοκούν από την Κύπρο για Κωστή

Στην Κύπρο περιμένουν τις εξελίξεις με τον Ιωάννη Κωστή και θεωρούν βέβαιο πως ο Ολυμπιακός θα τον παραχωρήσει δανεικό τον ποδοσφαιριστή.

Καραδοκούν από την Κύπρο για Κωστή

Ένα από τα σημαντικά πρότζεκτ στον Ολυμπιακό είναι ο Ιωάννης Κωστή. Το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών είχε εντοπίσει τον νεαρό Κύπριο άσο και είχε διαπιστώσει πως πρόκειται για έναν ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί.

Στον Ολυμπιακό φυσικά και θέλουν να του δώσουν μία ευκαιρία, αλλά πρώτα απ' όλα θέλουν να δουν πως διαμορφωθεί η κατάσταση αυτό το καλοκαίρι. Δηλαδή πως θα γίνουν τα ματς και αν θα γίνει προετοιμασία και πως θα γίνει.

Ναι μεν υπάρχει η πρόθεση ο ποδοσφαιριστής να πάρει την ευκαιρία του και να προπονηθεί με τον Ολυμπιακό, όμως, το πιο πιθανό σενάριο είναι ότι οι Πειραιώτες θα "ψαχτούν" να τον δώσουν δανεικό για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Είναι πλέον το πιο πιθανό σενάριο για τον Ιωάννη Κωστή εκτός φυσικά συγκλονιστικού απροόπτου.

Πλέον αυτό γνωρίζουν και στην Κύπρο και υπάρχουν ρεπορτάζ που αναφέρονται στο μέλλον του νεαρού χαφ. Για τον νεαρό χαφ, μάλιστα φέρεται πως έχουν ανοιχτές τις κεραίες τους ομάδες από την Κύπρο. Φέτος έπαιξε δανεικός στη Νέα Σαλαμίνα, αλλά πλέον δεν θα "παίξει" μόνη της όσον αφορά στο δανεισμό του ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν κι άλλοι "μνηστήρες" για τον παίκτη χωρίς να έχουν γραφτεί ονόματα.